CELEBRITIES

Όλες οι λεπτομέρειες για την αυστηρή δίαιτα της Kourtney Kardashian


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2017

063-531810460.jpg

Διαβάστε εδώ: Η περίεργη διατροφική συνήθεια της Kourtney Kardashian

 

un pain au chocolat s'il vous plait

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

H reality star αποκάλυψε στο app της πως εκτός απ' το ότι αποφεύγει τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά, αποφεύγει και τα φρούτα και τα λαχανικά όταν κάνει detox. Αυτό σημαίνει πως στάρι, φασόλια και όσπρια επίσης απαγορεύονται. Αντιθέτως, οι πρωτεϊνες και τα λίπη διαμορφώνουν το βασικό της μενού, σύμφωνα με το People.

Η Kourtney ξεκινάει την μέρα της με μία πουτίγκα από αβοκάντο, που περιλαμβάνει ένα αβοκάντο, μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, μισή κούπα γάλα (πιθανότατα υποκατάστατο γάλατος) και μία κουταλιά της σούπας μέλι μανούκα. Το μεσημεριανό και το βραδινό αποτελούνται από πρωτεϊνες και λαχανικά, συνήθως ψάρι ή κοτόπουλο με μπρόκολο ή κουνουπίδι.

Συμπλήρωσε, επίσης, πως περιμένει 14-16 ώρες αφού φάει βραδινό πριν φάει πρωϊνό, ενώ αποφεύγει εντελώς τα snacks εκτός από τα αμύγδαλα.

Η δίαιτά της γίνεται ακόμη πιο αυστηρή, όταν πρέπει να πίνει νερό και να τρώει ζωμό οστού για 24 ώρες. Αυτό το κάνει μία φορά την εβδομάδα.

"Δεν πρόκειται να το κάνω να φανεί πιο όμορφο απ' ότι είναι, το detox αυτό είναι πολύ δύσκολο," είπε, εξηγώντας πως ελπίζει να ακολουθήσει αυτή τη διατροφή μόνο για τρεις μήνες. "Ξέρω επίσης πως πρέπει να απολαμβάνω τη ζωή μου, οπότε σπάω τους κανόνες όταν πάω διακοπές ή αν υπάρχει μία ειδική περίσταση."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη make up πινελιά που δε λείπει από τη Kourtney Kardashian

[gallery-716589]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.