CELEBRITIES

Θέλει ο Justin Bieber να πάρει αυτή τη μεγάλη απόφαση;


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2017

justinbieber.jpg

Διαβάστε εδώ: Σας αρέσει ο Justin Bieber; Σύμφωνα με μία έρευνα, μάλλον είστε ψυχοπαθής

Το περιοδικό Life & Style ισχυρίζεται πως οι δύο τους ψάχνουν μαζί σπίτι στη Καλιφόρνια, με μία πηγή να αναφέρει πως "ήταν ιδέα της Selena και ο Justin είναι πολύ θετικός με αυτό."

Η πηγή συνεχίζει: "Εκείνος ψάχνει ήδη σπίτια στο Calabasas της Καλιφόρνια. Ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή μαζί." Η πηγή συμπλήρωσε πως το να συγκατοικήσουν θα σηματοδοτήσει "την αρχή μίας ζωής που ελπίζουν να μοιραστούν."

"Έχουν μεγαλώσει και οι δύο τόσο πολύ. Το να χωρίσουν ήταν σημαντικό για εκείνους έτσι ώστε να προχωρήσουν και να συνειδητοποιήσουν πως είναι γραφτό να είναι μαζί," δήλωσε η πηγή. "Το να αγοράσουν ένα σπίτι μαζί θα είναι η κίνηση που θα κλείσει τη συμφωνία."

Gallery: Δείτε τις 5 φωτογραφίες της Selena Gomez που έσπασαν το internet

[gallery-715862]

Ενώ το να ζουν κάτω από την ίδια στέγη θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τη σχέση τους από μόνο του, ο Bieber θέλει "να παντρευτεί" τη Gomez στο κοντινό μέλλον. Ο τραγουδιστής θέλει "να είναι καλύτερος άνθρωπος για τη Selena" παρά τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο Hollywood Life.

Μπορεί, βέβαια, ο Bieber να θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος για εκείνη, ωστόσο, οι κοντινοί της Gomez έχουν αμφιβολίες. "Η Selena δέχτηκε κριτική από τους αγαπημένους της] αλλά τους επιβεβαίωσε πως βλέπει μία νέα πλευρά του Bieber αυτή τη φορά," εξήγησε η πηγή. "Οι φίλοι και η οικογένειά της εμπιστεύονται την κρίση της. Για τώρα είναι χαρούμενοι που είναι χαρούμενη."

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει ξανά μετά τον χωρισμό τους το 2014.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το χρονικό της σχέσης του Justin Bieber με τη Selena Gomez

[gallery-717892]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.