CELEBRITIES

Η έγκυος Κate Hudson ποζάρει με τον Steven Tyler


18 Απριλίου 2018

20180122-zaa-a123-034.jpg

Η 38χρονη και ο σύντροφός της, Danny Fujikawa, περιμένουν κοριτσάκι. Τη Δευτέρα, έγραψε «Το μωράκι παίρνει αγκαλιές από τον παππού Tyler αυτό το Σαββατοκύριακο», κάτω από μία πολύ γλυκιά φωτογραφία.

 

Η Hudson είναι φίλη με την κόρη του, Liv Tyler, από την εποχή που ήταν μαθήτριες και ο τραγουδιστής είναι πολύ κοντά στην οικογένειά της.

Η ηθοποιός και ο Fujikawa είναι ζευγάρι λίγο περισσότερο από 1 χρόνο, αλλά ήταν φίλοι πολύ καιρό πριν. Με το παρακάτω ποστ για την επέτειό τους, εκείνη διηγήθηκε την ιστορία της γνωριμίας τους. Αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που τον είδε ήταν 23 ετών και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά δεν ήταν μέχρι 15 χρόνια αργότερα που η σχέση τους άλλαξε μορφή.

 

 

Η Kate έχει ήδη δύο γιους, τον 14χρονο Ryder Russel Robinson και τον 6χρονο Bingham Hawn Bellamy. Τη στηρίζουν πολύ σε αυτή την περίοδο της ζωής της, ενώ ανυπομονούσαν να μάθουν το φύλο του μωρού. Τόσο, που όταν έμαθαν πως θα αποκτήσουν αδελφή, ο ενθουσιασμός τους ήταν τεράστιος.

 

 

Gallery: Δείτε επίσης 9 φορές που η Chiara Ferragni είχε τέλειο ντύσιμο στην εγκυμοσύνη

[gallery-718346]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.