CELEBRITIES

H Celine Dion απαντάει σε όσους την έκριναν για το αδυνατισμένο σώμα της


The Jennettes

30 Ιανουαρίου 2019

abaca_667708_0131.jpg

Η Celine Dion λατρεύει τη μόδα, αλλά όχι το body-shaming.

Μετά το θάνατο του συζύγου της το 2016, η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ένα πάθος για τη μόδα, το οποίο φαίνεται στις φωτογραφήσεις τις και τα εντυπωσιακά outfits που επιλέγει. Κατα τη διάρκεια του Haute Couture Fashion Week όμως, τα media ασχολήθηκαν μαζί της περισσότερο για το νέο, skinny look της, και λιγότερο για τα ρούχα της.

Ωστόσο, τραγουδίστρια δεν μοιάζει να πτοείται. "Αν μου αρέσει, δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Μην ασχολείστε. Μην τραβάτε φωτογραφίες. Αν σας αρέσει, θα είμαι εκεί. Αν όχι, αφήστε με ήσυχη". Για τη Céline, η μόδα είναι κάτι που κάνει για τον εαυτό της και για κανέναν άλλο. Eπιλέγει ρούχα που την κάνουν να νιώθει ελκυστική. Παραδέχεται ότι παλιότερα δούλευε με έναν πιο συντηρητικό τρόπο, ενώ τώρα κάνει επιλογές που την κάνουν να νιώθει πιο δυνατή, πιο θηλυκή και πιο σέξι.

"Θέλω απλώς να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου και θέλω να περιστοιχίζομαι -όπως ο σύζυγός μου πάντα με περιστοίχιζε- από τους καλύτερους ανθρώπους", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η τραγουδίστρια θα τελειώσει το show της τον Ιούνιο, αλλά δε θα σταματήσει να τραγουδάει, ενώ δηλώνει ότι διανύει ίσως "την καλύτερη περίοδο της ζωής της".

Δείτε ακόμη: H εμφάνιση της Celine Dion στο Fashion Week του Παρισιού έχει κάνει τους fans να ανησυχούν για την υγεία της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.