CELEBRITIES

O γραφικός χαρακτήρας της Kate Middleton θα σας κάνει να ξεκινήσετε μαθήματα καλλιγραφίας


The Jennettes

22 Μαΐου 2019

20190205_zaa_m160_010.jpg

Φαίνεται πως ο όμορφος γραφικός χαρακτήρας είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κανείς μέλος της βασιλικής οικογένειας. Προσφάτως είδαμε τις εκπληκτικές ικανότητες της Meghan Markle στην καλλιγραφία και τώρα αποδεικνύεται πως και η Kate Middleton έχει επίσης υπέροχο γραφικό χαρακτήρα! Όταν η Δούκισσα του Cambridge εγκαινίασε τον κήπο της στο Chelsea Flower Show τη Δευτέρα, κατάφερε επίσης να μας κάνει να νιώσουμε ντροπή για το γραφικό μας χαρακτήρα, όταν υπέγραψε ένα σημείωμα για μια από τις αγαπημένες τις παιδικές αναμνήσεις. "πηδώντας στους βράχους στο Lake District", έγραψε, χρησιμοποιώντας το πλήρες όνομά της: Catherine.

Καθώς οι royals δεν επιτρέπεται να υπογράψουν αυτόγραφα, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες μέχρι στιγμής να προσέξουμε τον γραφικό χαρακτήρα της Kate. Παρόλα αυτά, έχει υπογράψει κάποια guestbooks, και ο γραφικός χαρακτήρας της είναι εντυπωσιακός.

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.