CELEBRITIES

H Kirsten Dunst συνεχίζει να βρίσκει "αηδιαστικό" το φιλί που έδωσε στον Brad Pitt 25 χρόνια πριν


The Jennettes

23 Αυγούστου 2019

kirsten.jpg

Η Κirsten Dunst μπορεί να είναι μια από τις τυχερές γυναίκες που έχουν φιλήσει τον Brad Pitt, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι της άρεσε κιόλας.

Η 37χρονη πλέον ηθοποιός, συμπρωταγωνιστούσε με τον 55χρονο πλέον Pitt όταν εκείνη ήταν 11 κι εκείνος 30 ετών στην ταινία "Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα". Οι δυο τους μοιράστηκαν ένα φιλί, κι η Dunst ρωτήθηκε για αυτό κατά την διάρκεια της προώθησης της ταινίας το 1994. Πρόσφατα, η Dunst είδε ένα κλιπ από την αρχική της αντίδραση και δήλωσε ότι υποστηρίζει την αρχική της αντίδραση.

"Ναι, ήταν αηδιαστικό. Επιμένω σε αυτό. Θα ήταν πάρα πολύ περίεργο αν ένα 11χρονο παιδί έλεγε ότι 'ήταν τέλειο'. Θα λέγατε ότι 'Κάτι πάει λάθος με αυτό το παιδί'", είπε η Dunst αφότου είδε το βίντεο στο οποίο λέει ότι το φιλί ήταν "αηδία".

Μιλώντας για τους συμπρωταγωνιστές της, τον Pitt και τον 32χρονο τότε Tom Cruise, η Dunst είχε μόνο τα καλύτερα να πει. "Μου φέρθηκαν πολύ γλυκά", ενώ θεωρεί ότι η συγκεκριμένη ταινία ήταν μια απίστευτη εμπειρία για εκείνη. "Αυτή η παραγωγή, αυτή η ταινία, δεν έμοιαζε με τίποτα από όσα έχω ζήσει - ίσως με τη Μαρία Αντουανέτα λόγω του μέρους που κάναμε τα γυρίσματα. Εκτός από αυτό, απλώς δεν κάνουν πλέον τέτοιες ταινίες".

Η Dunst κέρδισε μια υποψηφιότητα για Oscar χάρη στη συμμετοχή της σε αυτήν την ταινία.

Δείτε ακόμη: 9 ηθοποιοί που υποδύθηκαν ρόλους μαθητών σε διάσημες ταινίες ενώ ήταν ενήλικοι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.