CELEBRITIES

Justin Bieber: «Πάσχω εδώ και καιρό από Νόσο του Lyme»


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2020

Justin Bieber: «Πάσχω εδώ και καιρό από Νόσο του Lyme»

0 25χρονος τραγουδιστής, Justin Bieber, ανακοίνωσε τη διάγνωση των γιατρών πριν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας γνωστό ότι πάσχει εδώ και πολύ καιρό από Βορρελίωση (Νόσος του Lyme).

Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα καυστικός εναντίον όσων έσπευσαν να συνδέσουν την εικόνα του με τη χρήση σκληρών ναρκωτικών, γράφοντας πως: «Παρότι κάποιοι λένε ότι ο Justin Bieber μοιάζει σαν σκ..α λόγω meth και τα λοιπά, απέτυχαν, καθώς διαγνώστηκα ότι πάσχω από τη νόσο Lyme».

Τι είναι η Νόσος Lyme ή Βορρελίωση; Είναι μία ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi, το οποίο μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από τσιμπούρι. Τα συμπτώματα της νόσου μοιάζουν πολύ με εκείνα της γρίπης, στο αρχικό στάδιο της ασθένειας. Όσο προχωρά, όμως, παρουσιάζονται μυοσκελετικά προβλήματα, αρθριτικά, νευρολογικά, καρδιακά και δερματικά. Ο ασθενής ακολουθεί θεραπεία με ισχυρά αντιβιοτικά. Αν όμως η νόσος προχωρήσει σε μεγαλύτερα στάδια, τότε είναι πιθανόν να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Δείτε ακόμη: 8 + 1 celebrities που αποφάσισαν να δώσουν μεγάλα ποσά για να βοηθήσουν στην καταστροφή της Αυστραλίας από τις φωτιές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.