CELEBRITIES

Η ξεκαρδιστική αντίδραση της Celine Dion σε fan που τραγούδησε μπροστά της γνωστό μουσικό της κομμάτι


The Jennettes

6 Μαρτίου 2020

Η ξεκαρδιστική αντίδραση της Celine Dion σε fan που τραγούδησε μπροστά της γνωστό μουσικό της κομμάτι

Η Celine Dion το τελευταίο διάστημα, τράξηξε τα βλέμματα με τις μοναδικές στιλιστικές επιλογές της επί σκηνής, αλλά και περπατώντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Αυτή τη φορά, η εξαιρετική ερμηνεύτρια επανήλθε στο προσκήνιο αλλά για άλλον λόγο. σε μία από τις μετακινήσεις της, η ίδια κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία fan της, η οποία αποφάσισε να της τραγουδήσει το "I surrender"  ενώ η Celine βρισκόταν μέσα στο αμάξι.

Το ύφος της διάσημης τραγουδίστριας μπροστά στη σερενάτα της θαυμάστριας της ήταν ξεκαρδιστικό, καθώς ο αιφνιδιασμός της αποτυπώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρόσωπό της. Κοιτάζοντας στο κενό, το αποσβολωμένο βλέμμα της Celine Dion καταγράφηκε από τον φακό και έγινε αμέσως viral.

Η θαυμάστρια που αποπειράθηκε να τραγουδήσει μπροστά στη Celine Dion, Frieda Soloman, δήλωσε στα ξένα μέσα πως "η ευκαιρία ήταν πολύ καλή για να την αφήσει να περάσει". Όπως είπε μετά χαρακτηριστικά, "Όταν μπήκε στο αμάξι και έκλεισε την πόρτα, ήξερα πως είχα χάσει την ευκαιρία να της μιλήσω, αλλά μετά της ζήτησα να κατεβάσει το παράθυρό της, όπως και τελικά έκανε". Όπως συνέχισε, "Της είπα πως μεγάλωσα με τα τραγούδια της και πως είναι πρότυπο για μένα ενώ μετά ξεκίνησα να της τραγουδάω ένα από τα πιο γνωστά της κομμάτια, το I surrender". 

Δείτε ακόμη: 8 + 1 διάσημες γυναίκες έχουν καταπληκτική ομοιότητα με stars του παλιού Hollywood 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.