CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε το είδος γυμναστικής που ακολουθεί για να διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της


The Jennettes

15 Ιουλίου 2020

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε το είδος γυμναστικής που ακολουθεί για να διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της

Η Jennifer Aniston έχει ένα αξιοζήλευτο σώμα και εργάζεται σκληρά για τη διατήρησή του τόσο με υγιεινή διατροφή όσο και με γυμναστική για να διατηρήσει τη φυσική της κατάσταση.

Η διάσημη star του Hollywood αποκάλυψε έναν από τους τρόπους με τους οποίους παραμένει ενεργή κατά τη διάρκεια του lockdown, αφού μοιράστηκε μια φωτογραφία με χαλάκι της yoga μετά από έντονη προπόνηση στο σπίτι της στο Beverly Hills. Το χαλάκι της yoga μάλιστα είχε το περίγραμμα του σώματός της αποτυπωμένο πάνω του μετά τη συνεδρία. Μάλιστα, η ίδια σχολίασε χαρακτηριστικά: "Αυτοπροσωπογραφία μετά την προπόνηση."

jenny.gr

Η Aniston είναι επίσης οπαδός της αναρρίχησης στο γυμναστήριο, λέγοντας στο Well + Good το 2016: "Για μένα, η αλλαγή της ρουτίνας της προπόνησής μου είναι το κλειδί. Προσπαθώ πάντα να εκπλήσσω τους μυς μου. Στο Los Angeles, κάνω το “Rise Nation”, το οποίο είναι μια άσκηση καρδιο - αναρρίχησης στο σκαλοπάτι - είναι τόσο καλή προπόνηση».

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.