CELEBRITIES

Amber Heard: «Ο Johnny Depp θα με σκότωνε»


The Jennettes

21 Ιουλίου 2020

Amber Heard: «Ο Johnny Depp θα με σκότωνε»

Η Αmber Heard κατέθεσε στο δικαστήριο πως φοβόταν πως ο Johnny Depp θα την σκότωνε. Η κατάθεση αυτή έγινε στη δίκη που είναι σε εξέλιξη στο Λονδίνο εναντίον της “The Sun” με την 34χρονη ηθοποιό να καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ της εφημερίδας, την οποία ο διάσημος ηθοποιός κατηγορεί ότι τον δυσφήμισε παρουσιάζοντάς τον ως βίαιο, σε ένα ρεπορτάζ τον Απρίλιο του 2018.

Εκεί υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της την απειλούσε, την εκφόβιζε και της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία. Ορισμένα από τα επεισόδια αυτά «ήταν τόσο σοβαρά που φοβόμουν ότι θα με σκότωνε, είτε σκοπίμως, είτε επειδή θα έχανε τον έλεγχο» ανέφερε στη γραπτή μαρτυρία της η ηθοποιός. Όταν ρωτήθηκε από τη δικηγόρο του Depp, η Heard επιβεβαίωσε ότι ήταν θύμα επαναλαμβανόμενης σωματικής βίας. «Απείλησε πολλές φορές να με σκοτώσει, ιδίως προς το τέλος της σχέσης μας», πρόσθεσε. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια διαφωνία που είχαν το 2015, όταν βρίσκονταν σε ένα ξενοδοχείο στο Τόκιο και συζητούσαν το προγαμιαίο σύμφωνό τους. Εκείνος «κάθισε στην πλάτη μου και με χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού», περιέγραψε. Κατά τη διάρκεια του καυγά «είπε ότι δεν το ήθελε (το σύμφωνο), ότι μου είχε εμπιστοσύνη και ότι μόνος τρόπος για να τελειώσει ο γάμος μας ήταν ο θάνατος», πρόσθεσε.

https://instagram.com/p/CC34vBUD1Q9/

Ο ίδιος απέδιδε την ευθύνη των πράξεών του όχι στον εαυτό του αλλά στο «τέρας». «Μιλούσε για αυτό σαν να ήταν ένα άλλο πρόσωπο, μια άλλη προσωπικότητα που τα έκανε όλα αυτά και όχι ο ίδιος». Η Amber Heard υποστηρίζει επίσης ότι πρόσωπα του περιβάλλοντος του Depp προσπαθούσαν να την πείσουν «να μείνει ή να επιστρέψει» μετά τα βίαια επεισόδια. Και εκείνη έμεινε στη σχέση τους, ελπίζοντας ότι θα τον βοηθούσε να απεξαρτηθεί.

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.