CELEBRITIES

Η Sharon Stone ξεσπά κατά του Donald Trump: «Μην ψηφίσετε έναν δολοφόνο»


The Jennettes

19 Αυγούστου 2020

Η Sharon Stone ξεσπά κατά του Donald Trump: «Μην ψηφίσετε έναν δολοφόνο»

Σε ένα video που ανέβασε στα social media, η Sharon Stone εξηγεί πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ εν μέσω πανδημίας και το δράμα που βιώνει η οικογένεια της και κατηγορεί ευθέως τον Donald Trump.

Στο video η διάσημη ηθοποιός μιλά για την κακή διαχείριση της πανδημίας στη χώρα. Ως παράδειγμα φέρνει την αδερφή της και τον γαμπρό της που νοσούν από κορωνοϊό καθώς στη Montana όπου ζουν δεν υπάρχουν τεστ.

«Θέλω να σας μιλήσω για την ακεραιότητα απέναντι στην πολιτική και την ασυδοσία» λέει μεταξύ άλλων ενώ κάνει αναφορά σε όσους έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι με όπλα στα χέρια και να διαμαρτύρονται κατά τη χρήση μάσκας έξω από το Δικαστήριο, όπως λέει. Στο video, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παραθέτει την έλλειψη διαγνωστικών τεστ ακόμα και για το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ αποκαλεί τις κυβερνητικές αναφορές για την πανδημία ψέματα.

Στο τέλος προτρέπει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον Δημοκρατικό Joe Biden. «Ό,τι κι αν ψηφίσετε, μην ψηφίσετε έναν δολοφόνο» καταλήγει η Stone αναφερόμενη στον Donald Trump.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες δίνουν χρώμα στην εποχή του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.