CELEBRITIES

Brad Pitt: Όλοι μιλούν για τη νέα σύντροφο που του έκλεψε την καρδιά


The Jennettes

28 Αυγούστου 2020

Brad Pitt: Όλοι μιλούν για τη νέα σύντροφο που του έκλεψε την καρδιά

Ο διάσημος ηθοποιός, Brad Pitt χρεώθηκε πολλές σχέσεις τη φετινή χρονιά με πανέμορφες κυρίες, τις οποίες όμως και διέψευσε. Όμως αυτή τη φορά δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Με ένα μικρό αεροπλάνο έφθασε στο αεροδρόμιο του Λε Κεστελέ στη Γαλλία ο Brad Pitt συνοδευόμενος από τη Γερμανίδα καλλονή Νικόλ Ποτουράλσκι. Οι δυό τους  έφθασαν με ιδιωτικό αεροσκάφος και προσγειώθηκαν στο μικρότερο αεροδρόμιο της Γαλλίας.

https://instagram.com/p/CEXYR8PD0Sj/

Η 27χρονη Νικόλ Ποτουράλσκι έχει ξεκινήσει μια δυναμική καριέρα στο μόντελινγκ και έχει ήδη κοσμήσει το εξώφυλλο του ELLE, ενώ έχει υπογράψει στο πρακτορείο μοντέλων Next Management του Λος Άντζελες. Η Νικόλ κατάγεται από το Μπέργκαμεν της Γερμανίας, που βρίσκεται στην παλιά βιομηχανική περιοχή του Ρουρ και έχει ρίζες από την Πολωνία. Στη σελίδα της στο Facebook, το μοντέλο, που είναι αγαπημένη της βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood, αποκαλύπτει, επίσης, ότι είναι ελεύθερη.

https://instagram.com/p/CEY5ru3jBQ1/

Στην καριέρα της έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Μιλάνο και κόσμησε τα εξώφυλλα περιοδικών όπως τα Elle, Cosmopolitan και Marie Claire Στα 13 της ήθελε να γίνει θαλάσσιος βιολόγος, αλλά ένα πρακτορείο μοντέλων την εντόπισε στην Disneyland του Παρισιού και οι γονείς της συμφώνησαν να γίνει μοντέλο. Αλλά το ταλαντούχο και όμορφο μοντέλο κατάφερε να ολοκληρώσει το Abitur της και ίδρυσε έναν οργανισμό αφιερωμένο στο να βοηθά τους καρχαρίες.

Δείτε ακόμη: Brad Pitt-Angelina Jolie:Τα πιο τρυφερά τους moments

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.