CELEBRITIES

Jessica Hart: Το μοντέλο και πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου είναι έγκυος


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2020

Jessica Hart: Το μοντέλο και πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου είναι έγκυος

H Jessica Hart διανύει μία από τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της, αφού το τεστ εγκυμοσύνης έδειξε πριν λίγες ημέρες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Το μοντέλο και πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου θα γεννήσει το παιδί του φίλου της, James Kirkham, που είναι οδηγός αγώνων NASCAR, και είναι μαζί από το  2019. Το ζευγάρι ζει μαζί στο Los Angeles ενώ η 34χρονη ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση στο Instagram. 

https://instagram.com/p/CErdINMnCv6/

«Ξύπνησα έτσι. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με αυτά τα υπέροχα νέα, ειδικά αυτή τη στιγμή και εν όψει των δυσάρεστων ειδήσεων εκεί έξω. Τι ευλογία. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες και χαρούμενοι. Με κάνει να σκέφτομαι έντονα όλες τις άλλες μητέρες που είναι εκεί έξω, που αγωνίζονται για την πρόσβαση σε γιατρούς και για υγειονομική περίθαλψη αυτή την περίοδο». 

Μάλιστα, η Jessica Hunt προέτρεψε τους followers της να συμβάλλουν στο έργο του οργανισμού Every Mom Counts. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα χαιρόμουν πολύ αν μπορούσατε να δωρήσετε στο Every mom counts. Οτιδήποτε μπορείτε να συνεισφέρετε, πραγματικά βοηθά. Αυτή η όμορφη οργάνωση βοηθά τις εγκυμονούσες που το έχουν ανάγκη. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον εαυτό μου να περνά μια τέτοια διαδικασία χωρίς κάποια υποστήριξη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους από εσάς κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και δωρίστε ό,τι μπορείτε! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Σας αγαπώ όλους».

Το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret ανυπομονεί μαζί με τον σύντροφό της για τον ερχομό του νέου πλάσματος στη ζωή τους ενώ η είδηση έχει ενθουσιάσει τους fans του μοντέλου, που έχουν προκαλέσει καταιγισμό από σχόλια και likes στο Instagram.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Ideal Images

Δείτε ακόμη: 8 εντυπωσιακές εμφανίσεις της Jessica Hart

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.