CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην τρίτη της εγκυμοσύνη


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2020

Η Chrissy Teigen αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην τρίτη της εγκυμοσύνη

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Chrissy Teigen με την τρίτη της εγκυμοσύνη, αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media.

Η τρίτη εγκυμοσύνη της Teigen δεν είναι όσο εύκολη ήταν οι προηγούμενες. Μια από τις συμβουλές που της έδωσε ο γιατρός είναι ξεκούραση στο κρεβάτι για δύο ημέρες. «Γεια, είμαστε ακόμα εδώ. Η δεύτερη μέρα», σημείωσε η ίδια σε story στο Instagram. «Σηκώθηκα από το κρεβάτι για πέντε λεπτά χθες και σε αυτά τα πέντε λεπτά αιμορραγούσα».

«Ήμουν στο κρεβάτι όλη μέρα εκτός από 5 λεπτά των τελευταίων 24 ωρών. Εδώ μέχρι την επόμενη Τρίτη. Θεέ μου είναι πιο άσχημα απ’ότι ακούγεται. Είναι η τιμωρία μου επειδή έλεγα ότι οι δυο πρώτες εγκυμοσύνες μου ήταν εύκολες», έγραψε μετά στο Twitter.  Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Teigen αποκάλυψε ότι είχε αρχικά παρεξηγήσει τι σημαίνει ανάπαυση στο κρεβάτι. “Δεν ήξερα πραγματικά ότι η ανάπαυση στο κρεβάτι ήταν μόνο στο κρεβάτι». Το διάσημο μοντέλο αποδεικνύει αυτό που γνωρίζει τόσος κόσμος, ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση.

Δείτε ακόμη: Η Chrissy Teigen ακολουθεί 5 αγαπημένα beauty trends

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.