CELEBRITIES

H Julia Roberts καλωσόρισε τον φετινό διαφορετικό Οκτώβρη με μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2020

H Julia Roberts καλωσόρισε τον φετινό διαφορετικό Οκτώβρη με μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram

Η Julia Roberts είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού αφού με το υποκριτικό της ταλέντο και το ασύγκριτο χαμόγελό της σαγηνεύει σε κάθε της ρόλο τους θεατές. 

Παρόλο που δεν συνηθίζει να κάνει πολλά posts στο Instagram, πριν λίγες ώρες η star δημοσίευσε μια αισιόδοξη φωτογραφία με αφορμή το καλωσόρισμα του νέου και διαφορετικού αυτού μήνα.

Κρατώντας ένα ψάθινο καπέλο στα χέρια της και έχοντας πιασμένα ψηλά τα μαλλιά της, η Roberts στέκεται ανάμεσα σε ηλίανθους και κοιτάζει τον ορίζοντα.

https://instagram.com/p/CF0HfW9M7B6/

Όπως γράφει στη λεζάντα της σπάνιας φωτογραφίας, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, "Οκτώβρη, πάντα πίστευα σε σένα. Μην μας απογοητεύσεις". Ανάμεσα στα hashtags που χρησιμοποίησε, κρατάμε εκείνο του "να φοράμε μάσκα" και ότι "σε όλο αυτό, είμαστε μαζί". 

Ο διαφορετικός Οκτώβρης, που ήδη διανύουμε, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας, όπως και οι μήνες που προηγήθηκαν. Τον Μάρτιο, η ηθοποιός είχε μοιραστεί μία selfie φωτογραφία της στο Instagram, όπου ήταν εντελώς αμακιγιάριστη και με το hashtag #IStayHomeFor ενώ είχε μιλήσει για την καραντίνα. Η πρωταγωνίστρια του Pretty Woman είχε δηλώσει ότι μένει σπίτι για την οικογένειά της, τις μικρές επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και τον ηλικιωμένο γείτονά της.

Όπως έγραφε, «Κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής και ευαίσθητης περιόδου μένω σπίτι για την οικογένειά μου, για τις μικρές επιχειρήσεις, για όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο, για τον καταπληκτικό γείτονα 95 ετών. Μένω σπίτι για να είμαι μέρος της λύσης», συνέχισε, ενώ παρότρυνε να μείνουμε όλοι σπίτι. Με την πρόσφατη φωτογραφία της, μας παροτρύνει να παραμένουμε προσεκτικοί και να κινούμαστε με ασφάλεια και συνέπεια. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.