CELEBRITIES

H Kristen Stewart αποκαλύπτει σε συνέντευξή της γιατί υπήρξε αρκετά μυστικοπαθής για τις σχέσεις της


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2020

H Kristen Stewart αποκαλύπτει σε συνέντευξή της γιατί υπήρξε αρκετά μυστικοπαθής για τις σχέσεις της

Η Kristen Stewart μέχρι σήμερα, έχει ένα βιογραφικό γεμάτο συνεργασίες με σπουδαίους σκηνοθέτες, από τον Ang Lee μέχρι τον Woody Allen.

Η καριέρα της εκτοξεύθηκε με τη σειρά ταινιών Twilight, που κατά το Forbes, ανέβασε τα έσοδά της σε 34 εκατομμύρια δολάρια σε ένα χρόνο -το 2012. Όταν έπαιξε στην πρώτη ταινία, δεν είχε καν τελειώσει το σχολείο. Η επιτυχία της, όμως, ήταν τέτοια που απέκλεισε κάθε πισωγύρισμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της με το αμερικανικό InStyle, η διάσημη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, με απόλυτη ειλικρίνεια για τις δυσκολίες, που κρύβει η δημόσια έκθεση της συναισθηματικής της ζωής. "Την πρώτη φορά που βγήκα ραντεβού με κοπέλα, ρωτήθηκα αμέσως εάν είμαι λεσβία. Σκέφτηκα αμέσως πως ήμουν μόνο 21 ετών και ίσως, πλήγωνα άθελά μου, ανθρώπους, που ήμουν κάποτε μαζί τους. Συνεπώς, σε εκείνη τη φάση της ζωής μου, ήμουν αρκετά κρυψίνους".

https://instagram.com/p/CGE0SSwnpq3/

Όπως προσθέτει η ίδια, "Δεν ένιωθα ντροπή για το γεγονός ότι είμαι ανοιχτά gay, αλλά δεν ήθελα να εκθέτω έτσι τον εαυτό μου στα φλας της δημοσιότητας. Ένιωθα σαν να έκλεβαν κατά κάποιο τρόπο, ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου". Σύμφωνα με τη Stewart, "Ακόμη και όταν ήμουν straight, απέφευγα τον φωτογραφικό φακό γιατί συχνά υπήρχε διαστρέβλωση της πραγματικότητας μέσα από τις λήψεις".

H διάσημη ηθοποιός έχει σχέση με τη Dylan Meyer από τον Αύγουστο του 2019. Έναν μήνα μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο, Stella Maxwell, η star βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της νέας της συντρόφου. Η ηθοποιός μάλιστα, έβγαινε για 4 χρόνια από το 2009, με τον Robert Pattinson μετά τη συνεργασία τους στο Twillight. 

Δείτε ακόμη: O Karl Lagerfeld υπέρ των gay γάμων 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.