CELEBRITIES

O Ben Affleck άλλαξε το πιο γοητευτικό σημείο επάνω του και είναι αγνώριστος


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2020

O Ben Affleck άλλαξε το πιο γοητευτικό σημείο επάνω του και είναι αγνώριστος

Ο Ben Affleck αναμφίβολα βρίσκεται στη λίστα με τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood και οι εμφανίσεις του μας αρέσουν πολύ αφού προσέχει αρκετά τον εαυτό του. Ο ίδιος περιποιείται το κούρεμά του αλλά και το πρόσωπο του, με το μούσι του τόσα χρόνια να είναι το σήμα κατατεθέν επάνω του, καθώς του προσδίδει extra γοητεία και χαρακτήρα.

Μάλλον, ο γοητευτικός ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει look και να μας παρουσιάσει έναν νέο "εαυτό" που μας διχάζει καθώς τον είχαμε στο μυαλό μας πολύ διαφορετικό! Ο διάσημος ηθοποιός μάς είχε συνηθίσει να τον βλέπουμε με το μούσι του, αλλά τελευταία το ξύρισε και είναι αγνώριστος, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς.

Σε ένα βίντεο, που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ben εμφανίστηκε χωρίς μούσι και δεν τον αναγνωρίσαμε, (ίσως υπερβάλλουμε), αλλά δείχνει πιο μικρός και σίγουρα διαφορετικός. Ο Ben Affleck ένωσε τις δυνάμεις του με τον καλύτερό του φίλο και ηθοποιό Matt Damon, για καλό σκοπό.

Οι δύο άντρες ενώθηκαν για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις και να βοηθήσουν ανθρώπους, που τα έχουν πραγματική ανάγκη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.