CELEBRITIES

H Alessandra Ambrosio πρωταγωνιστεί μαζί με τη 12χρονη κόρη στην πιο όμορφη καμπάνια με μαγιό


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2020

H Alessandra Ambrosio πρωταγωνιστεί μαζί με τη 12χρονη κόρη στην πιο όμορφη καμπάνια με μαγιό

Το διάσημο μοντέλο από την Αμερική, Alessandra Ambrosio πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες μαζί με τη 12χρονη κόρη της, Anja Louise, οι οποίες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, φορώντας το μαγιό τους. 

Η αξιολάτρευτη κόρη της ασχολείται ήδη με τον χώρο του modeling ενώ έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες και συλλογές ρούχων. Η μικρή φαίνεται πως ακολουθεί πιστά τον δρόμο της μητέρας της, η οποία άρχισε να ασχολείται κι εκείνη από νεαρή ηλικία, με τον χώρο και συγκεκριμένα, από την ηλικία των 12 ετών. Το 39χρονο πλέον, πρώην μοντέλο της Victoria's Secret, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρία με μαγιό, τα Gal Floripa, τα οποία κατασκευάζονται στην πατρίδα της, τη Βραζιλία. 

Οι φωτογραφίες έχουν νοσταλγικό ύφος και προκάλεσαν καταιγισμό από σχόλια και likes των θαυμαστών του μοντέλου. Επίσης, επαναφέρουν στο μυαλό μας το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να αναπολούμε στιγμές που περάσαμε πριν την καραντίνα, φορώντας τα πιο αγαπημένα μας μαγιό και απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. 

H Alessandra Ambrosio εκτός από την λαμπερή επαγγελματική της διαδρομή, έχει φτιάξει μια πανέμορφη οικογένεια ενώ είναι μητέρα δύο παιδιών, του 8χρονου Noah και της 12χρονης Anja Louise. Το μοντέλο αποδεικνύει πως μπορεί να συνδυάσει αρμονικά τους δύο απαιτητικούς τομείς στη ζωή της, κάνοντας πάντα τους θαυμαστές της να τη θαυμάζουν για όσα καταφέρνει καθημερινά. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.