CELEBRITIES

Ben Affleck- Ana de Armas: Το διάσημο ζευγάρι χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2021

Ben Affleck- Ana de Armas: Το διάσημο ζευγάρι χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Τέλος στη σχέση τους έβαλαν ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ben Affleck και η πρωταγωνίστρια της ταινίας Knives Out, Ana de Armas, μετά από έναν χρόνο σχέσης, ενώ πηγές αναφέρουν πως η σχέση τους ήταν «περίπλοκη» και χώρισαν με ένα τηλεφώνημα. 

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό People, η de Armas ήταν εκείνη που αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση, καθώς δεν ήθελε να μείνει στο Los Angeles. Από την άλλη ο Affleck, ο οποίος επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στα τρία του παιδιά, τα οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Jennifer Garner, διαμένει μόνιμα εκεί.

Η σχέση τους ξεκίνησε αρχές Μαρτίου του 2020, όταν εθεάθησαν σε ταξίδι στην Κούβα, στην πατρίδα της όμορφης ηθοποιού. Οπότε δικαίως μπορούμε να αναφερθούμε σε σχέση «καραντίνας»! Έπειτα βρέθηκαν στην Κόστα Ρίκα για ρομαντικές διακοπές, πριν γυρίσουν και πάλι στο Los Angeles.

Η σχέση τους προχώρησε ακόμη πιο πολύ, με την de Armas να μένει στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού και να γνωρίζει τα παιδιά του. Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2020 ήταν έντονες οι φήμες περί αρραβώνα, χωρίς όμως κάποια επιβεβαίωση.

Πάντως, το πρώην ζευγάρι χώρισε σε ήρεμο και φιλικό τόνο, ενώ πηγές αναφέρουν πως «υπάρχει πολύς σεβασμός και μεγάλη αγάπη μεταξύ τους». Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φαν των δύο ταλαντούχων ηθοποιών, στεναχωρήθηκαν και εξεπλάγην στο άκουσμα του χωρισμού, ενώ το Twitter «πήρε» φωτιά. 

Αυτό ήταν από τα αγαπημένα μας tweet:

«Θέλω να πιστεύω πως ο χωρισμός της Ana De Armas και του Ben Affleck σημαίνει ότι η καραντίνα θα τελειώσει σύντομα, επειδή ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2020. Ζω μία ρουτίνα!».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.