CELEBRITIES

Nicolas Cage: 5ος γάμος για τον διάσημο ηθοποιό


The Jennettes

6 Μαρτίου 2021

Nicolas Cage: 5ος γάμος για τον διάσημο ηθοποιό
Ο διάσημος ηθοποιός Nicola Cage παντρεύτηκε για 5η φορά τον περασμένο μήνα, στις 16 Φεβρουαρίου στο Λας Βέγκας

Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε για 5η φορά τον περασμένο μήνα, στις 16 Φεβρουαρίου στο Λας Βέγκας. Όπως δήλωσε και ο ίδιος «είναι αλήθεια, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι».

Ο Nicolas, 56, και η Riko, 26 ετών, παντρεύτηκαν στο ξενοδοχείο Wynn του Sin City σε μια ημερομηνία που επιλέχθηκε για να τιμήσει τα γενέθλια του πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει απο τη ζωή. Ενώ ο γαμπρός φορούσε ένα σμόκιν Tom Ford, η νύφη του φορούσε ένα χειροποίητο ιαπωνικό νυφικό κιμονό.

Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού ανέφερε στο E! πως «αντάλλαξαν παραδοσιακούς όρκους, Καθολικούς και Σίντο, με αποσπάσματα ποίησης από τους Walt Whitman και Haiku».

Αυτό σηματοδοτεί τον πέμπτο γάμο του ηθοποιού, που πραγματοποιείται σχεδόν δύο χρόνια μετά την ακύρωση του τετραήμερου γάμου του με την Erika Koike τον Μάρτιο του 2019.

Πριν από το χωρισμό του από την Erika, ο Nicolas και η Alice Kim ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια, αλλά χώρισαν το 2016. Το ζευγάρι μοιράζεται τον 15χρονο γιο Kal-El Coppola. Τόσο η Alice όσο και ο Kal ήταν προσκεκλημένοι στο γάμο.

Το 2001 έληξε ο εξαετής γάμος του με την Patricia Arquette, ενώ αυτός και η Lisa Marie Presley παρέμειναν παντρεμένοι για σχεδόν 3 μήνες το 2002.

Τον Αύγουστο, ο Cage ανακοίνωσε ότι δεσμεύτηκε με την Riko, αλλά είπε ότι η πανδημία του κορωνοϊού τον εμπόδισε να κάνει πρόταση γάμου αυτοπροσώπως.

Όπως περιέγραψε στο ραδιοφωνικό σόου του αδελφού του, Marc Coppola: «Έφυγε από τη Νέα Υόρκη και επέστρεψε στο Κιότο της Ιαπωνίας και επέστρεψα στη Νεβάδα και δεν την έχω δει για έξι μήνες».

«Είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι μαζί και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι αυτόν τον χρόνο, οπότε τελικά απλώς είπα: "Κοίτα, θέλω να σε παντρευτώ" και έτσι αρραβωνιαστήκαμε μέσω FaceTime.

Ο ηθοποιός είπε ότι έκανε την ερώτηση με ένα μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι και την έστειλε με το ταχυδρομείο στην Ιαπωνία.

«Το αγαπημένο της χρώμα είναι το μαύρο, οπότε ήθελε το μαύρο χρυσό και το μαύρο διαμάντι», εξήγησε, σημειώνοντας: «το έκανα προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο και το έστειλα στην FedEx της».

Εκείνη την εποχή, ο Nicolas Cage πίστευε ότι θα ανταλλάξουν όρκους σε έναν «πραγματικά όμορφο γάμο Shinto» στην Ιαπωνία, αλλά τα σχέδια προφανώς άλλαξαν για τους νεόνυμφους.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.