CELEBRITIES

Heidi Klum: Φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ με την μικρή της κόρη και η ομοιότητα είναι εμφανής


The Jennettes

22 Μαρτίου 2021

Heidi Klum: Φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ με την μικρή της κόρη και η ομοιότητα είναι εμφανής
Heidi Klum: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ με την μικρή της κόρη και η ομοιότητα είναι εμφανής

Το διάσημο μοντέλο, Heidi Klum έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, όπως έχει δηλώσει, αλλά και όπως βλέπουμε μέσα από τα social media, λατρεύει να περνάει μαζί τους τον ελεύθερο χρόνο της. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουν έρθει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους μαζί με την κόρη της, την 17χρονη Leni, η οποία όσο μεγαλώνει, μοιάζει όλο και περισσότερο στη διάσημη μαμά της.

Η Leni έχει ξεκινήσει την καριέρα της στο modeling ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της. Πρόσφατα την είδαμε να ποζάρει στο εξώφυλλο της γερμανικής Vogue και το αποτέλεσμα ήταν τόσο εντυπωσιακό που μας θύμισε τη μητέρα της και τα θρυλικά εξώφυλλα που έκανε. 

«Τα πάει φανταστικά. Ήθελε να ξεκινήσει το modeling εδώ και αρκετά καιρό. Και επιτέλους είπα ναι γιατί τώρα είναι αρκετά μεγάλη, είναι σχεδόν 17» δήλωσε η Heidi Klum σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Μαμά και κόρη πέρασαν το σαββατοκύριακο μαζί και η Heidi δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram σειρά από φωτογραφίες που αποδεικνύουν την ομοιότητά τους. Στη λεζάντα έγραψε: "Aπόλυτα φυσικές" και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι είναι συνομίληκες.

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά και μπορεί εύκολα κανείς να παρατηρήσει αμέσως την απίστευτη ομοιότητα μαμάς και κόρης. 

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.