CELEBRITIES

Elton John: Φέτος μπορείτε κι εσείς να πάτε στο θρυλικό πάρτι του για τα Όσκαρ


The Jennettes

25 Μαρτίου 2021

Elton John: Φέτος μπορείτε κι εσείς να πάτε στο θρυλικό πάρτι του για τα Όσκαρ

Η πρόσκληση για να παρευρεθείς στο καθιερωμένο πάρτι των Όσκαρ του Elton John ήταν πάντα από τις πιο δυσεύρετες. Τώρα όμως μπορείτε κι εσείς να πάτε αν έχετε 20 $.

Ο Neil Patrick Harris δέχτηκε να είναι ο οικοδεσπότης του 29ου ετήσιου πάρτι πριν την τελετή των Όσκαρ για την ενίσχυση του Elton John AIDS Foundation, μαζί με τον Sir Elton John και τον σύζυγό του, David Furnish. 

Όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που θα είναι διαθέσιμη online, θα τραγουδήσει η Dua Lipa, που θα εμφανιστεί μαζί με άλλα ονόματα που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

«Φέτος, φέρνουμε το Όσκαρ πάρτι στα σπίτια των ανθρώπων για πρώτη φορά για μία αξέχαστη βραδιά με τον David (Furnish), τον εαυτό μου, τον αγαπητό μας φίλο Neil Patrick Harris και την απίστευτη Dua Lipa, καθώς και πολλά υπέροχα ονόματα έκπληξη. Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η μία πανδημία δεν θα ξεπεράσει την άλλη και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα 38 εκατομμύρια άτομα που ζουν με τον ιό HIV παγκοσμίως που χρειάζονται τη φροντίδα, την αγάπη και την υποστήριξή μας, οπότε ελπίζουμε όλοι να μας συνοδεύσουν σε αυτό το ξεχωριστό pre-party των Όσκαρ.», δήλωσε ο Elton John. 

jenny.gr

Από το 1992, το Party Awards Viewing Party υποστήριξε τις προσπάθειες του Ιδρύματος του Elton John κατά του AIDS να συγκεντρώσει χρήματα και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη συνεχώς εξελισσόμενη επιδημία του AIDS. Φέτος, το ίδρυμα θα διαθέσει τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν σε νέους που κινδυνεύουν και ζουν με τον ιό HIV σε όλο τον κόσμο. Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, η UNAIDS εκτιμά ότι θα υπάρξουν επιπλέον μισό εκατομμύριο θάνατοι από AIDS φέτος στην υποσαχάρια Αφρική.

Η εκδήλωση μίας ώρας θα μεταδοθεί σε τέσσερις διαφορετικές ώρες για να συμπέσει με τη μετάδοση των Academy Awards σε όλες τις διαφορετικές ζώνες ώρες. Στην Ευρώπη θα προβληθεί στις 26 Απριλίου στις 7 μ.μ. Κάθε ζωντανή ροή θα μπορεί να φιλοξενήσει έως 100.000 συμμετέχοντες μέσω του Cisco Webex.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.