CELEBRITIES

Emma Stone: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί


The Jennettes

26 Μαρτίου 2021

Emma Stone: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί
Emma Stone: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

H διάσημη ηθοποιός, Emma Stone και ο σκηνοθέτης, Dave McCary, εκτός από τον κρυφό τους γάμο, προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική μία ακόμη χαρμόσυνη περίοδο της ζωής τους, που δεν είναι άλλη από την εγκυμοσύνη της 32χρονης star. 

Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και για την γέννηση, δεν τα κατάφεραν όμως καθώς σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων μέσων, η αγαπημένη star γέννησε στις 13 Μαρτίου στο Los Angeles. Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού. 

Η είδηση της πρώτης εγκυμοσύνης της Emma Stone, όπως και ο γάμος της με τον 35χρονο McCary, έχει επιβεβαιωθεί από μια πηγή στο περιοδικό People. Το διάσημο ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Δεκέμβριο του 2019 ενώ τον Μάρτιο, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Stone και ο ΜcCary ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Όπως φαίνεται θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους για την προσωπική τους ζωή και μάλλον θα αργήσουν να μιλήσουν δημόσια για το νέο μέλος της οικογένειας.

 

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την Emma Stone

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.