CELEBRITIES

Πώς πέρασαν το καθολικό Πάσχα 10 Celebrities


The Jennettes

5 Απριλίου 2021

Πώς πέρασαν το καθολικό Πάσχα 10 Celebrities

Χθες, Κυριακή 4 Απριλίου, ήταν το καθολικό Πάσχα και πολλοί celebrities έσπευσαν να μοιραστούν στο Instagram στιγμιότυπα από αυτήν την εορταστική ημέρα. 

Η Gigi Hadid ανέβασε την κόρη της Khai ντυμένη λαγουδάκι να μπουσουλάει στο γρασίδι. Στην λεζάντα έγραψε, «Το μικρό μας λαγουδάκι! Πρώτο Πάσχα».

Η Britney Spears και το αγόρι της Sam Asghari ξεκίνησαν την ημέρα τους με προπόνηση στο γυμναστήριο του σπιτιού της πριν τους εορτασμούς. Ο Sam ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στο οποίο έγραψε, «Ευτυχισμένο κυνήγι αυγών! Ξεκινώντας τη μέρα με μια υπέροχη προπόνηση 💪🏽 @britneyspears». 

Η Hillary Duff γιόρτασε το πρώτο της Πάσχα με τρία παιδιά μετά τη γέννηση της κόρης της Mae πριν από λίγες ημέρες. Η Duff μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του μεγάλου γιου της Luca να κρατάει την νέα μικρή του αδερφή, που φοράει τις ίδιες πιτζάμες με λαγουδάκια με την αδερφή της Banks που ποζάρει δίπλα τους.

Από την άλλη η Reese Witherspoon μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το πρώτο Πάσχα του σκύλου της Minnie με την οικογένειά, φορώντας του ένα πλεκτό ζευγάρι αυτιών λαγού. «Ακούστε ... όταν είναι μικρά, μπορείτε να τους φορέσετε ό,τι θέλετε. Σωστά; Το πρώτο Πάσχα της Minnie!»  Η Witherspoon μοιράστηκε μαζί και ένα βίντεο που έβαλε κοστούμι στο γαλλικό μπουλντόγκ της.

Η Kate Hudson μοιράστηκε μερικές αξιολάτρευτες φωτογραφίες της κόρης της Rani και του γιου της Bing με τα πασχαλινά τους δώρα. «Είμαστε πολύ νωρίς στην αρχή μίας κουραστική μέρας με χαριτωμένες φωτογραφίες και δάκρυα ζάχαρης! Ετοιμαστείτε γονείς!» έγραψε η ηθοποιός.

Η Michelle Obama έκανε ένα throwback και μοιράστηκε ένα όμορφο στιγμιότυπο με αυτήν και τον σύζυγό της, στην εκδήλωση του Πασχαλινού αυγού του Προέδρου Barack Obama για το 2016. «Ο Barack κι εγώ ευχόμαστε μεγάλη χαρά και φως σε όλους που γιορτάζουν αυτήν την Κυριακή του Πάσχα!», έγραψε.

Ο Brooklyn Beckham δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με τα αδέλφια και τους γονείς του David και Victoria Beckham. Η Victoria και η Harper φορούσαν στέκες με αυτιά λαγού ενώ η μικρή με τον μπαμπά της φορούσαν λούτρινες ποδιές με κοτοπουλάκια. «Καλό Πάσχα από όλους μας x στέλνοντας σε όλους την αγάπη μας», έγραψε ο Brooklyn, ο οποίος στην συνέχεια ανέβασε και μία φωτογραφία με την αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz που πέρασε τις διακοπές μαζί με την οικογένεια.

Η Jennifer Garner χωρίς ίχνος μακιγιάζ έδειξε τα φρεσκοψημένα ψωμάκια της σε σχήμα λαγουδάκι για να ευχηθεί στους θαυμαστές και τους ακολούθους της ένα καλό Πάσχα.

Το supermodel Gisele Bündchen τόνισε τη σημασία της αγάπης και της οικογένειας δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συζύγου της Tom Brady και των παιδιών τους που αγκαλιάζονται καθώς ο ήλιος δύει.

«Καλό Πάσχα! Στέλνουμε τόση αγάπη σε εσάς και τις οικογένειές σας. Είθε το πνεύμα της ανανέωσης και της αναγέννησης να γεμίσει όλες τις καρδιές μας με ελπίδα και ευγνωμοσύνη», δήλωσε η Bündchen.

Τέλος, ο Dwayne Johnson έκανε έκπληξη στην κόρη του Jasmine με υπέροχα δώρα και γλυκά για την Κυριακή του Πάσχα. «Καλό Πάσχα σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Ελπίζω οι οικογένειές σας να είναι σε θέση να συναντηθούν αυτή τη φορά και να το κάνουν ξεχωριστό - απολαύστε την ευλογία μας», σημείωσε κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.