CELEBRITIES

Eva Mendes: Aποκαλύπτει πως όταν ήταν νέα δεν της άρεσε το πρόσωπό της


The Jennettes

7 Μαΐου 2021

Eva Mendes: Aποκαλύπτει πως όταν ήταν νέα δεν της άρεσε το πρόσωπό της
Eva Mendes: Aποκαλύπτει πώς όταν ήταν νέα δεν της άρεσε το πρόσωπό της

Eva Mendes είναι από τις πιο λαμπερές παρουσίες του Hollywood και μητέρα δύο παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Ryan Gosling. Οι εμφανίσεις της τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, είναι άκρως εντυπωσιακές και δύσκολα θα πιστεύαμε ότι θα είχε ανασφάλειες σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση.

Πρόσφατα, όμως έκανε μία ανάρτηση στο Ιnstagram, θέλοντας να περάσει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες!

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στο Instagram ότι όταν ήταν νεότερη, δεν της άρεσε το πρόσωπό της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που ήταν 26 ετών. Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Βρέθηκα ξαφνικά μπροστά σε αυτή τη φωτογραφία από μια ταινία μου που έγινε πριν από 20 χρόνια. Θυμάμαι, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία τότε, θεωρούσα το πρόσωπό μου ότι έδειχνε περίεργο και ότι τα ζυγωματικά μου ήταν παράξενα. Ξέρετε, όλες αυτές τις ανασφάλειες που έχει ένα κορίτσι 26 ετών. Όμως, 20 χρόνια μετά, εύχομαι να είχα αυτό το περίεργο πρόσωπο. Πού θέλω να καταλήξω; Δεν είμαι τόσο σίγουρη. Ίσως, στο ότι αν μισείς μια φωτογραφία σου, πρέπει να περιμένεις 20 χρόνια για να την αγαπήσεις".

Η αγαπητή ηθοποιός με αυτό το μήνυμα θέλησε να κάνει όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να διαχειρίζονται τις ανασφάλειές τους και το μυστικό κρύβεται στην αποδοχή, όπως σημείωσε και η ίδια!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS