CELEBRITIES

Ellen DeGeneres: Γιατί μένει στο σπίτι της Courteney Cox


7 Μαΐου 2021

Ellen DeGeneres Courteney Cox
Η Ellen DeGeneres σύμφωνα με φήμες, δεν μένει πλέον στο σπίτι της. Εχθές το επιβεβαίωσε η ίδια μέσα από την από την εκπομπή της «The Ellen DeGeneres Show» και μάλιστα αποκάλυψε ότι έμεινε στο σπίτι της Courteney Cox στην California.

Η Ellen DeGeneres σύμφωνα με φήμες, δεν μένει πλέον στο σπίτι της. Χθές το επιβεβαίωσε η ίδια μέσα από την από την εκπομπή της «The Ellen DeGeneres Show» και μάλιστα αποκάλυψε ότι έμεινε στο σπίτι της Courteney Cox στην California.

Η star εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περίοδο μετακόμισης και χρειαζόταν κάπου να μείνει για λίγο.

Η Cox παρουσιάστηκε ως «σπιτονοικοκυρά» της DeGeneres για την εμφάνιση της στην εκπομπή, αν και εκείνη επέμεινε ότι δεν είναι σπιτονοικοκυρά, αλλά «συγκάτοικος».

Αργότερα στη συνομιλία τους, η κωμικός διευκρίνισε ότι «δεν έχει συζυγικούς καυγάδες» με τη σύζυγό της Portia de Rossi. «Δεν μένω με την Courteney Cox γιατί με έδιωξαν από το σπίτι μου. Πουλήσαμε το σπίτι μας εδώ στο Beverly Hills και χρειαζόμουν ένα μέρος για να μείνω και ήσασταν αρκετά καλοί για να πείτε: «Ναι, μείνε στο σπίτι μας»». 

Ενώ η 56χρονη Cox, ήταν αρκετά ευγενική ώστε να αφήσει τη DeGeneres να μείνει στο σπίτι της, ίσως να το έχει μετανιώσει λίγο τώρα. Η πρωταγωνίστρια των «Friends» είπε ότι ήταν «αγχωμένη» που η Ellen θα έμενε στο σπίτι της, δεδομένου ότι δεν ήταν εκεί για έναν χρόνο, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λονδίνο με τον σύντροφό της, Johnny McDaid.

«Το είχα καθαρίσει και μετακόμισα τα πάντα από τη δεξιά πλευρά του μπάνιου, ώστε να έχεις το χώρο σου και τα συρτάρια και ήμουν πραγματικά έτοιμη για σένα», είπε η Cox, της οποίας η βοηθός περπατούσε με την κάμερα μέσα στο σπίτι για να δείξει στην Cox την κατάστασή του. «Ξαφνικά, περίμενε ένα λεπτό, η οδοντόβουρτσα της Ellen ήταν στην πλευρά μου. Και τότε η βοηθός μου άνοιξε το συρτάρι και είπα: «Λοιπόν, πού είναι το μακιγιάζ μου;»».

Η ηθοποιός συνέχισε αστειευόμενη: «Ουσιαστικά, είσαι ένας απαίσιος συγκάτοικος, πήρες και την πλευρά μου και την πλευρά σου». Η DeGeneres εξήγησε ωστόσο, ότι οι αλλαγές στο μπάνιο δεν ήταν δικό της λάθος. «Όχι, αυτή ήταν η Portia που πήρε την πλευρά σου. Εγώ έχω μόνο μια πλευρά και τυχαία ήταν εκεί η οδοντόβουρτσα μου ένα βράδυ». 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.