CELEBRITIES

Michelle Obama: Δείχνει την υποστήριξη της στη Vanessa Bryant φορώντας το merchandise του ιδρύματος της


The Jennettes

20 Μαΐου 2021

Michelle Obama: Δείχνει την υποστήριξη της στη Vanessa Bryant  φορώντας το merchandise του ιδρύματος της

Η Michelle Obama έδειξε την υποστήριξη της στη Vanessa Bryant. Η πρώην Πρώτη Κυρία τίμησε τη χήρα του Kobe Bryant και το έργο του Mamba & Mambacita Sports Foundation με μια εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram, την Τρίτη. Στη φωτογραφία η Michelle δεν κοιτάει στο φακό και φορά ένα tie-dye φούτερ με το ροζ logo «Mambacita». 

Στη λεζάντα, η Obama δείχνει τη συμπάθειά της και την υποστήριξή της στη Vanessa, η οποία έχασε τον σύζυγό της και την 13χρονη κόρη τους Gianna σε τραγικό δυστύχημα με το αεροσκάφος τον Ιανουάριο του 2020 που σκότωσε και άλλα επτά άτομα.

«Ως σύζυγος και μητέρα, σκέφτηκα πολλά για το τι πέρασε η Vanessa Bryant τον περασμένο χρόνο. Μου άρεσε που την άκουσα να μιλάει με τόλμη και δύναμη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην τελετή του Basketball Hall of Fame προς τιμήν του Kobe και είμαι περήφανη που έχω συμμετάσχει μαζί με τόσους πολλούς άλλους στην οικοδόμηση της κληρονομιάς της Gianna υποστηρίζοντας το Mamba & Mambacita Sports Foundation. @VanessaBryant, όλη μου η αγάπη για εσένα και τα κορίτσια και την επόμενη γενιά αθλητών που εργάζεστε για να ενδυναμώσετε. #PlayGigisWay ❤️», έγραψε η Obama. 

Η Vanessa ευχαρίστησε την πρώην πρώτη κυρία για το εγκάρδιο μήνυμά της, σχολιάζοντας την ανάρτηση: «Αυτό είναι τόσο όμορφο. Είμαι πραγματικά συγκινημένη. Σας ευχαριστώ πολύ @michelleobama Στέλνω παντοτινή αγάπη. 🙏🏽💜».

Το Mamba & Mambacita Sports Foundation ονομαζόταν αρχικά Mamba Sports Foundation όταν ιδρύθηκε από τον θρύλο των Los Angeles Lakers. Μετά την τραγωδία, η Vanessa, που είναι επίσης μαμά των Natalia, Bianka και Capri, άλλαξε το όνομα για να αντικατοπτρίζει και την κληρονομιά της κόρης της, Gianna.

Το ίδρυμα, σύμφωνα με τον ιστότοπό του, στοχεύει στην παροχή σε υποβαθμισμένες κοινότητες και αθλητικά προγράμματα που εμπλουτίζουν την «κοινωνικο-συναισθηματική και σωματική τους ανάπτυξη». Διαθέτει επίσης χρηματοδότηση για αθλητές για ένταξη σε ομάδες σχολείων ή πρωταθλημάτων, καθώς και αθλητικά προγράμματα που προσφέρουν ίσες ευκαιρίες για νέες γυναίκες.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.