CELEBRITIES

Η Βασιλική Οικογένεια καλωσορίζει την Lilibet Diana: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα νέα»


The Jennettes

7 Ιουνίου 2021

Η Βασιλική Οικογένεια καλωσορίζει την Lilibet Diana: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα νέα»
Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να σχολιάσουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Lili Diana, και να συγχαίρουν την -πλέον τετραμελής- οικογένεια για την νέα τους προσθήκη!

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να σχολιάσουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Lili Diana, και να συγχαρούν την -πλέον τετραμελή- οικογένεια για την νέα τους προσθήκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Παλάτι, η βασίλισσα Ελισάβετ, από την οποία πήρε το πρώτο όνομά της η μικρή Lili, είναι «πολύ χαρούμενη» με τα νέα και για την προσθήκη ακόμη ενός μικρού μέλους στην οικογένεια. 

Τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Βασιλικής Οικογένειας μοιράστηκαν επίσης μια δήλωση για το νέο μωρό, μαζί με μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.

Η Lilibet, της οποίας το όνομα αποδίδει τιμή τόσο στη βασίλισσα Ελισάβετ όσο και στην πριγκίπισσα Diana, γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 11:40 π.μ. 

Σύμφωνα με τη δήλωση, οι παππούδες της, πρίγκιπας Κάρολος και Camilla, η Δούκισσα της Κορνουάλης είναι επίσης «ενθουσιασμένοι» για τη νεότερη προσθήκη στην οικογένειά τους.

Στον λογαριασμό τους στο Twitter δημοσίευσαν μία φωτογραφία του ζεύγους, γράφοντας: «Συγχαρητήριά στον Harry, την Meghan και τον Archie για τον ερχομό της Lilibet Diana.Τους ευχόμαστε να είναι όλοι καλά σε αυτή την ξεχωριστή περίσταση».

 Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν επίσης τη δική τους τρυφερή και προσωπική δήλωση στον λογαριασμό τους στο Instagram, καλωσορίζοντας το νέο παιδί του Harry και της Meghan.

«Είμαστε όλοι ευτυχείς με τα ευχάριστα νέα του ερχομού της Lili. Συγχαρητήρια Harry, Meghan και Archie», έγραφε η δήλωση συνοδευόμενη με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την εποχή που το ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης.

Η μικρή Lili δεν έχει ακόμη γνωρίσει τα ξαδέλφια της, καθώς γεννήθηκε στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, όπου οι γονείς της ζουν τώρα μόνιμα. 

Όμως, εντάσσεται στη νέα γενιά των μικρών μελών της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, του αδερφού της Archie και των παιδιών του William και της Kate, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis. 

Παρά την απόσταση, η σύνδεση της Lilibet με τους βασιλικούς συγγενείς της είναι ισχυρή, καθώς το όνομά της είναι αφιέρωμα τόσο στη προ-γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και στην αείμνηστη γιαγιά της, πριγκίπισσα Diana.

Δείτε ακόμη: 9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.