CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Ποιος θα είναι ο τίτλος που θα έχει η κόρη τους;


The Jennettes

7 Ιουνίου 2021

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Ποιος θα είναι ο τίτλος που θα έχει η κόρη τους;
Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Ποιος θα είναι ο τίτλος που θα έχει η κόρη τους;

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle υποδέχτηκαν το δεύτερο τους παιδί, την κόρη τους Lili Diana.

Η είδηση της γέννησης, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε τον γύρο του Internet και αυτό που ξάφνιασε ευχάριστα τους Βρετανούς, ήταν το όνομα που θα πάρει η μικρή τους κόρη. Το όνομά της μπορεί να τιμά την βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και την πριγκίπισσα Diana, όμως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μόνο το όνομά της θα θυμίζει την βασιλική καταγωγή της.

 

Η μικρή Lili δεν θα πάρει κάποιο βασιλικό τίτλο. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα αποκαλείται με τον τίτλο "πριγκίπισσα" όπως η ξαδέλφη της η Charlotte, η κόρη του πρίγκιπα William, αλλά ούτε η Αυτού Μεγαλειότης. Οι γονείς της επέλεξαν να φύγουν από το Παλάτι και έτσι χάνονται σημαντικά προνόμια. 

Όπως και το πρώτο τους παιδί, ο Archie, έτσι κι η μικρή Lili δεν θα έχει βασιλικό τίτλο καθώς εξαιτίας ενός κανόνα που υπάρχει 100 χρόνια,είναι πολύ μακριά στη διαδοχή του θρόνου για να τους επιτραπεί να έχουν τίτλο.Όταν η βασίλισσα πεθάνει ή αποχωρήσει από τον θρόνο και ο Κάρολος γίνει βασιλιάς, θα μπορεί αν το επιθυμεί να δώσει στον Archie και στη Lili τίτλους.

Η απόφαση της βασίλισσας να μην δώσει τίτλο αλλά και προστασία από το Παλάτι στον τότε μικρό Archie, ήταν ένας από τους λόγους που Meghan-Harry αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αμερική.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.