CELEBRITIES

Ο Will Smith έχει ξεχάσει πώς είναι να πηγαίνεις γυμναστήριο και μπορούμε να ταυτιστούμε


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

Ο Will Smith έχει ξεχάσει πώς είναι να πηγαίνεις γυμναστήριο και μπορούμε να ταυτιστούμε
O Will Smith ξεκίνησε γυμναστική μετά το lockdown και ανάρτησε ένα βίντεο με το οποίο πολλοί θα μπορέσουμε να ταυτιστούμε. Ο ηθοποιός εξηγεί με τον πιο αστείο τρόπο πώς είναι η πρώτη φορά στο γυμναστήριο μετά από τόσους μήνες.

O Will Smith ξεκίνησε γυμναστική μετά το lockdown και ανάρτησε ένα βίντεο με το οποίο πολλοί θα μπορέσουμε να ταυτιστούμε. 

Ο ηθοποιός εξηγεί με τον πιο αστείο τρόπο πώς είναι η πρώτη φορά στο γυμναστήριο μετά από τόσους μήνες. Τον βλέπουμε να κάνει κούνια σε ένα σκοινί, ασκήσεις για τα χέρια σε μηχάνημα για πόδια, ενώ στη λεζάντα γράφει «Νιώθω το κάψιμο σε μέρη που δεν ήξερα ότι υπάρχουν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Ο Will Smith κάνει δυναμική επιστροφή στο fitness, καθώς η καραντίνα τον είχε κρατήσει πίσω. Ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες με τη πρόοδό του, αλλά και βίντεο από τα σκληρά προγράμματα που ακολουθούσε στο παρελθόν – και ελπίζει να ξανακάνει σύντομα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Πίσω στο Μάιο, παραδέχθηκε πως είναι «στη χειρότερη φυσική κατάσταση» της ζωής του. «Αγαπώ αυτό το σώμα», έγραψε σε φωτογραφία χωρίς μπλούζα, «αλλά θέλω να νιώσω καλύτερα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

«Τέλος στα μεταμεσονύκτια muffins… Αυτό ήταν», δεσμεύθηκε. «Θα γίνω καλύτερος από ποτέ».

 

πηγή φωτογραφίας: Instagram

 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.