CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry: Η πρώτη εμφάνιση μετά την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο


The Jennettes

29 Ιουνίου 2021

Πρίγκιπας Harry: Η πρώτη εμφάνιση μετά την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο
O πρίγκιπας Harry έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στην πατρίδα του, την Αγγλία, με ένα προ-ηχογραφημένο μήνυμα στην εικονική τελετή απονομής βραβείου «Diana».

O πρίγκιπας Harry έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στην πατρίδα του, την Αγγλία, με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην εικονική τελετή απονομής βραβείου «Diana».

Ξεκίνησε το μήνυμα, το οποίο απ' ότι φαίνεται έχει γυριστεί στο σπίτι του με την Meghan στο Montecito της Καλιφόρνια, «γιορτάζοντας» τους νέους ανθρώπους που βρίσκονταν στην τελετή: 

«Θα ήθελα να ξεκινήσω αναγνωρίζοντας και γιορτάζοντας τους απίστευτους νέους που είναι μαζί μας σήμερα. Και όπου κι αν βρίσκεστε τώρα, θέλω να σας ευχαριστήσω που συμμετείχατε σε αυτήν τη σημαντική στιγμή και για το γεγονός ότι είστε ένα τόσο πολύτιμο αγαθό στην κοινότητά σας».

«Είναι πραγματικά τιμή μου να γιορτάζω το έργο σας, τη δέσμευσή σας για αλλαγή και τον ζωτικό ρόλο που έχετε αναλάβει για την εκπροσώπηση μιας νέας γενιάς ανθρωπισμού», συνέχισε.

Ο Δούκας προσγειώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη Παρασκευή πριν από την αποκάλυψη ενός αγάλματος της Diana, της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, στο Παλάτι του Kensington την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Harry θα βρεθεί ξανά με τον αδερφό του, Πρίγκιπα William, κατά την αποκάλυψη της 1ης Ιουλίου - η οποία θα σηματοδοτούσε τα 60α γενέθλια της μητέρας τους.

jenny.gr

«Αργότερα αυτήν την εβδομάδα, ο αδερφός μου και εγώ σηματοδοτούμε αυτό που θα ήταν τα 60α γενέθλια της μαμάς μας και θα ήταν τόσο περήφανη για όλους εσάς που ζείτε μια αυθεντική ζωή με σκοπό και με συμπόνια για τους άλλους»

«Η μαμά μας πίστευε ότι οι νέοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Πίστευε στη δύναμή σας γιατί την είδε μέρα με τη μέρα και στα πρόσωπα των νέων ακριβώς όπως εσείς, είδε έναν απεριόριστο ενθουσιασμό και πάθος. Και βλέπω κι εγώ αυτές τις ίδιες αξίες να λάμπουν όπως έχουν κάνει εδώ και 21 χρόνια. Το βραβείο Diana φέρνει την κληρονομιά της μπροστά, θέτοντας τους νέους στο επίκεντρο του μέλλοντός μας. Και αυτό δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό».

Η Meghan Markle και τα δύο παιδιά τους, ο Archie και η Lilibet, παρέμειναν στις ΗΠΑ.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Harry είπε: «Εγώ και η Meg πιστεύουμε ριζικά ότι ο κόσμος μας βρίσκεται στο κατώφλι της αλλαγής, πραγματική αλλαγή για το καλό όλων. Αλλά το ερώτημα που έχουμε μπροστά μας είναι πώς θα είναι αυτή η αλλαγή».

«Η κρίση Covid-19 αποκάλυψε σοβαρές ανισότητες και ανισορροπίες σε όλο τον κόσμο. Είδαμε τη δυσανάλογη επίδραση αυτής της πανδημίας στις κοινότητες χρώματος, στις γυναίκες και σε λιγότερο πλούσιες χώρες. Έχουμε δει -και αν δεν προβούμε σε ταχεία δράση- θα συνεχίσουμε να βλέπουμε μια ανισότητα στην ανθρωπιστική και ηθική υποχρέωση εμβολιασμού του κόσμου».

jenny.gr

«Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για νέα ηγεσία και δεν υπάρχει μεγαλύτερος χρόνος να γίνεις νέος ηγέτης. Πιστεύω σε σένα. Πιστεύουμε σε σένα. Και αυτή η πίστη στην ικανότητά σου να αλλάξεις τον κόσμο, να κάνεις το σωστό, είναι αυτό που σε κάνει μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται».

Το βραβείο Diana ιδρύθηκε το 1999 στη μνήμη της θρυλικής Lady D και της πεποίθησής της ότι οι νέοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο.

Η φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία εκτελεί προγράμματα mentoring και κατά του εκφοβισμού, επιβραβεύει επίσης τους νέους που επιτελούν εμπνευσμένη εργασία. Κάθε χρόνο χιλιάδες νέοι λαμβάνουν υποψηφιότητες από άτομα και τις κοινότητές τους, για να επισημάνουν αυτές τις ανιδιοτελείς πράξεις.

jenny.gr

Ο Harry ολοκλήρωσε το συγκινητικό και ενθαρρυντικό μήνυμά του λέγοντας: «Σε όλους τους αποδέκτες του Βραβείου Diana για το 2021, σας ευχαριστούμε που μας εμπνεύσατε με τη λαμπρότητα, την αποφασιστικότητά σας και τη συμπόνια σας. Βάζετε τις πράξεις μπροστά από τα λόγια, και αυτή είναι η προσωποποίηση της κληρονομιάς της μητέρας μας».

«Ποτέ μην φοβάστε να κάνετε ό, τι είναι σωστό. Υποστηρίξτε αυτό που πιστεύετε και εμπιστευτείτε ότι όταν ζείτε με αλήθεια και εξυπηρετώντας τους άλλους, οι άνθρωποι θα το δουν αυτό, όπως έκαναν και με τη μαμά μου».

Δείτε ακόμη: Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.