CELEBRITIES

Demi Moore: Εντυπωσιακή μαζί με τις τρεις κόρες της σε νέα καμπάνια για μαγιό


The Jennettes

7 Ιουλίου 2021

Demi Moore: Εντυπωσιακή μαζί με τις τρεις κόρες της σε νέα καμπάνια για μαγιό
Η 58χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram της μερικές φωτογραφίες της και των κοριτσιών της - τις οποίες απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Bruce Willis - που φορούσαν ένα ολόσωμο μαγιό για να γιορτάσουν τη δουλειά τους με τη μάρκα μαγιό Andie. 

Πρόκειται για γυναικεία υπόθεση, καθώς η Demi Moore μαζί με τις τρεις κόρες της, Rumer, Scout και Tallulah Willis, κατάφεραν να «ρίξουν» το ίντερνετ με την νέα τους καλοκαιρινή καμπάνια, φορώντας ταιριαστά μαγιό.

Η 58χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram της μερικές φωτογραφίες της και των κοριτσιών της - τις οποίες απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Bruce Willis - που φορούσαν ένα ολόσωμο μαγιό για να γιορτάσουν τη δουλειά τους με τη μάρκα μαγιό Andie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

«Ήταν κατάλληλο που έπρεπε να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο», έγραψε η Moore στην ανάρτησή της.

«Ήταν σημαντικό για μένα να συμπεριλάβω τις κόρες μου σε αυτήν την καμπάνια», είπε, προσθέτοντας, «ελπίζω ότι άλλοι εκμεταλλεύονται ευκαιρίες στη ζωή τους για να δημιουργήσουν ουσιαστικές συνδέσεις και να γιορτάσουν κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπούν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie (@andieswim)

Φυσικά, ο κόσμος του Instagram ενθουσιάστηκε με μαμά και κόρες! «Δεν ήξερα ότι είχες 3 αδελφές», σχολίασε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο έγραψε, «Χρειαζόμαστε περισσότερους Moore-Willis».

Και παρόλο που πολλοί άλλοι χαρακτήρισαν τις γυναίκες «όμορφες», η Scout μοιράστηκε τη δική της θέση για να πει ακριβώς αυτό που θεωρεί πιο σέξι σε μια γυναίκα.

«Πραγματικά, για μένα τίποτα δεν είναι πιο σέξι από μια γυναίκα που αισθάνεται δυναμικά ενσωματωμένη και εντελώς άνετη στο δέρμα της», έγραψε σε μία από τις τρεις αναρτήσεις της. Σε μια άλλη, συγχαίρει ακόμη και τον φωτογράφο που κατάφερε να καταγράψει «τις ενδιάμεσες στιγμές, την πραγματική οικειότητα της οικογένειάς μας!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια από τις γυναίκες έχει χρησιμοποιήσει τις πλατφόρμες της για να μιλήσει για τo body positivity ή να ποζάρει με μπικίνι. Αλλά όπως φαίνεται, όταν το κάνεις αυτό με την οικογένειά σου, είναι πάντα πιο ωραία!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Γυναίκες με καρκίνο του μαστού «μεταμορφώνονται» σε θεές με στόχο την αυτο-αγάπη

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.