CELEBRITIES

Από Drake μέχρι Ella Fitzgerald: H καλοκαιρινή playlist του Obama είναι αυτή που θέλεις να ακούσεις


The Jennettes

11 Ιουλίου 2021

Από Drake μέχρι Ella Fitzgerald: H καλοκαιρινή playlist του Obama είναι αυτή που θέλεις να ακούσεις

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον κόσμο, κι όχι άδικα. Ο Barack Obama δημοσίευσε την playlist που έφτιαξε για το φετινό καλοκαίρι και δε γίνεται να μην την ακούσουμε. 

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε τραγούδια από τεράστιο εύρος καλλιτεχνών, ανάμεσά τους η Rihanna, ο Drake, ο Louis Armstorng και η Ella Fitzgerald.

«Με τόσους από εσάς να επανασυνδέεστε με φίλους και οικογένεια, υπάρχουν πολλά να γιορτάσουμε το καλοκαίρι», έγραψε πάνω από τη λίστα του. «Ορίστε μία playlist με τραγούδια που ακούω τελευταία – είναι ένα mix παλιών και νέων, μεγάλων ονομάτων και ανερχόμενων καλλιτεχνών, και πολλά ενδιάμεσα».

Πρόκειται για μία αγαπημένη συνήθεια που κρατάει εδώ και χρόνια. Την Παρασκευή, μάλιστα, μοιράστηκε τα βιβλία που τον «κέρδισαν».

«Ενώ ήμασταν ακόμη στο Λευκό Οίκο, ξεκίνησα να μοιράζομαι τα καλοκαιρινά μου αγαπημένα – και τώρα έγινε μία παράδοση που ανυπομονώ να μοιραστώ με όλους εσάς», έγραψε στο Twitter.

Πέρσι, παραδέχθηκε ότι πήρε λίγη βοήθεια κι από τις κόρες του, Sasha και Malia, οι οποίες τον βοήθησαν να ενταχθεί στα μουσικά ακούσματα της Gen Z.

 

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama - Οι αγαπημένες μας στιγμές τους 

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.