CELEBRITIES

Naomi Osaka: Απέκτησε τη δική της κούκλα barbie και έγινε ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες


The Jennettes

14 Ιουλίου 2021

Naomi Osaka: Απέκτησε τη δική της κούκλα barbie και έγινε ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες

Η Naomi Osaka είναι μία από τις κορυφαίες τενίστριες που θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο για την Ιαπωνία. Πέρα όμως από την αθλητική της ταυτότητα, η Osaka έγινε μοντέλο της Barbie και μάλιστα, ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες. 

 Όπως έγραψε η διάσημη τενίστρια: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» παρόλο που είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τη Mattel, η οποία παρουσίασε τη νέα της κούκλα τη Δευτέρα. Μετά την κυκλοφορία της, δεν έμεινε ούτε μία απούλητη ενώ όπως δηλώνει η Osaka: 

«Συνεργαστήκαμε με την Barbie και το 2019, αλλά αυτή τη φορά είναι επίσημο, γιατί σήμερα παρουσιάζω την κούκλα Barbie Role Model Osaka. Ελπίζω πραγματικά να υπενθυμίζει σε κάθε παιδί ότι μπορεί να κάνει αυτό που ονειρεύεται. Ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα να έχω μία Barbie, με το πρόσωπο μου και να βλέπω τα παιδιά να παίζουν με αυτή».

Η κούκλα της Naomi Osaka φοράει την εμφάνιση της NIKE, με την οποία η Ιαπωνέζα έπαιξε στο Australian Open 2020. H τενίστρια, στρέφοντας τώρα το βλέμμα στο Τόκιο, ετοιμάζεται για τους καλύτερους αγώνες της ζωής της.

Δείτε ακόμη: 18 αθλητές ποζάρουν γυμνοί για καλό σκοπό 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.