ΣΤΙΛ

Katie Holmes: Φόρεσε το must-have κομμάτι για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις


The Jennettes

16 Ιουλίου 2021

Katie Holmes: Φόρεσε το must-have κομμάτι για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις
Η διάσημη ηθοποιός είναι πάντα στιλάτη και μας χαρίζει όμορφα looks, από τα οποία μπορούμε να πάρουμε έμπνευση! Ένα τέτοιο ήταν και η τελευταία της εμφάνιση, η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η διάσημη ηθοποιός είναι πάντα στιλάτη και μας χαρίζει όμορφα looks, από τα οποία μπορούμε να πάρουμε έμπνευση! Ένα τέτοιο ήταν και η τελευταία της εμφάνιση, η οποία αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Χθες, στη Νέα Υόρκη, καθώς βγήκε με την κόρη της για ψώνια, η Katie Holmes εμφανίστηκε με ένα κλασικό ριγέ μπλε oversized πουκάμισο, το οποίο είναι το τέλειο κομμάτι για το καλοκαίρι. Γιατί ποιος θέλει τα ρούχα του να «κολλάνε» πάνω στο δέρμα σε μια ζεστή, γεμάτη υγρασία μέρα; Όσο πιο χαλαρό, τόσο το καλύτερο!

Το συνδύασε με κλασικό μπλε τζιν σε ίσιο κόψιμο, κομψά παπούτσια Gucci, μαύρη δερμάτινη tote τσάντα και μεγάλα cat-eye γυαλιά ηλίου. Με άλλα λόγια, ένα κλασικό look το οποίο δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας!

Το πουκάμισο όμως είναι το αληθινό αστέρι της εμφάνισης: casual αλλά συγχρόνως κομψό όταν συνδυάζεται με τα σωστά αξεσουάρ. Πρόκειται για μια safe αγορά για την καλοκαιρινή ντουλάπα μας, καθώς μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί έως το βράδυ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Holmes μας έκανε να ξανασκεφτούμε τα κομμάτια που επενδύουμε. Στην πραγματικότητα, το street-style της περιλαμβάνει σταθερά κλασικά κομμάτια, τα οποία διαμορφώνει με διάφορους τρόπους που τα κάνουν να φαίνονται ολοκαίνουργια.

Δείτε ακόμη: 5+1 hot χρώματα κραγιόν που φοράνε όλες οι stars το καλοκαίρι

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.