CELEBRITIES

Τι συμβαίνει με την Portia: Η πίεση του Hollywood, ο γάμος που καταρρέει και οι φήμες για νευρική ανορεξία


The Jennettes

21 Ιουλίου 2021

Τι συμβαίνει με την Portia: Η πίεση του Hollywood, ο γάμος που καταρρέει και οι φήμες για νευρική ανορεξία
Διαζύγιο 500 εκατομμυρίων δολαρίων, ανησυχητική απώλεια βάρους, ατέλειωτοι τσακωμοί και μετακόμιση στην Αυστραλία – οι φήμες γύρω από την Portia de Rossi οργιάζουν και δεν είναι ασταμάτητες.

Διαζύγιο 500 εκατομμυρίων δολαρίων, ανησυχητική απώλεια βάρους, ατέλειωτοι τσακωμοί και μετακόμιση στην Αυστραλία – οι φήμες γύρω από την Portia de Rossi οργιάζουν και δεν είναι ασταμάτητες.

Από την ημέρα που η σύζυγός της, Ellen DeGeneres, έγινε πρωταγωνίστρια ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της αμερικανικής τηλεόρασης, η σχέση τους κρέμεται από μία κλωστή. Η Portia έκανε προσπάθειες να την πείσει να μετακομίζουν μαζί, μακριά από το Hollywood – η Αυστραλία έμοιαζε ιδανική επιλογή. Θεωρούσε πως η αλλαγή περιβάλλοντος θα έκανε καλό και στις δυο τους, σύμφωνα με κοντινό τους πρόσωπο. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, ωστόσο, ήταν ανένδοτη. 

Ο γάμος τους χαρακτηρίζεται πλέον από ατέλειωτους καυγάδες. Όπως αναφέρει η tabloid εφημερίδα In Touch, η παρουσιάστρια κάνει ό, τι μπορεί – αγόρασε ακόμη και ράντσο 14 εκατομμυρίων δολαρίων, για να αποσυρθούν εκεί και να έρθουν πιο κοντά. Η συμπεριφορά της, όμως, δε φαίνεται να συμβαδίζει με τα εντυπωσιακά δώρα της. 

Η Portia ανέκαθεν απέδιδε τα ξεσπάσματα της συζύγου της στο άγχος της δουλειάς και την πίεση του Hollywood. Η τοξικότητα της σχέσης, σε συνδυασμό με την ατέλειωτη προσοχή που δέχονται από τα media, τη δυσκολεύουν να βρει ένα λόγο να μείνει μαζί της. Προτιμά να περνά τον ελεύθερο χρόνο της ολομόναχη, όμως στάθηκε δίπλα στην De Generes όταν όλοι στράφηκαν εναντίον της. 

Η ζήλεια είναι ένας ακόμη παράγοντας που δυσκολεύει το ζευγάρι. Η Ellen, πρόσφατα ξεκίνησε να κάνει στενή παρέα με την Courtney Cox κι η Portia δεν μπορεί να το δεχθεί. Μάλιστα, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και αναγκάστηκε να απομονωθεί, μετακόμισε στο σπίτι της ηθοποιού για λίγο. 

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη δραστική απώλεια βάρους της de Rossi, προκαλούν ανησυχία στους φίλους της. Πάντοτε ήταν αδύνατη,  όμως αυτήν τη στιγμή υπάρχει το ενδεχόμενο της νευρικής ανορεξίας. Γιατρός που την ανέλαβε, μάλιστα, τη χαρακτήρισε «αποστεωμένη», ενώ το bodyshaming που δέχεται από το διαδίκτυο, σίγουρα δεν τη βοηθά.

Twitter και tabloids την έχουν θέσει στο στόχαστρο, ο γάμος της μοιάζει να καταρρέει και η Portia αισθάνεται ολομόναχη. Η παραμυθένια ζωή που προβάλλεται στα social media είναι ένα ψέμα και η αλήθεια είναι πιο σκληρή απ’ όσο περιμέναμε.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Celebrities που έχουν μιλήσει ανοιχτά για το ταξίδι της ταυτότητας φύλου τους

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.