CELEBRITIES

«Μπαμπά, το απίστευτο πνεύμα σου ζει μέσα μας» - Ο γιος του Robin Williams μίλησε για τον πατέρα του


The Jennettes

23 Ιουλίου 2021

«Μπαμπά, το απίστευτο πνεύμα σου ζει μέσα μας» - Ο γιος του Robin Williams μίλησε για τον πατέρα του
Ο γιος του Robin Williams, Zak, μοιράστηκε λεπτομέρειες για τον πατέρα του, μιλώντας για τη μάχη του με τη ψυχική υγεία. Ο Zak έδωσε συνέντευξη στο podcast «The Genius Life» την Τετάρτη, στην ημέρα των γενεθλίων του μπαμπά του.

Ο γιος του Robin Williams, Zak, μοιράστηκε λεπτομέρειες για τον πατέρα του, μιλώντας για τον «αγώνα» του με τις ψυχικές ασθένειες. Έδωσε συνέντευξη στο podcast «The Genius Life» την Τετάρτη, την ημέρα των γενεθλίων του μπαμπά του.

Τόσο ο Zak όσο και ο οικοδεσπότης του podcast, ο Max Lugavere, έχασαν έναν γονέα από τη νόσο του Lewy, μια σπάνια ασθένεια με συμπτώματα που μοιάζουν με τη νόσο του Αλτσχάιμερ και τη νόσο του Πάρκινσον.

Ο Robin Williams αυτοκτόνησε το 2014 σε ηλικία 63 ετών. Είχε διαγνωστεί με νόσο του Πάρκινσον, αλλά μια αυτοψία αργότερα έδειξε ότι είχε τη νόσο του Lewy.

jenny.gr

Ο Zak είπε ότι είδε «απογοήτευση» στον πατέρα του όταν διαγνώστηκε με νόσο του Πάρκινσον. «Αυτό που περνούσε δεν ταιριάζει με την εμπειρία πολλών ασθενών του Πάρκινσον. Ένιωσε απογοητευμένος».

«Υπήρχε ένα ζήτημα εστίασης, που τον στεναχώρησε. Υπήρχαν ζητήματα που σχετίζονταν με το πώς ένιωσε. Και επίσης από νευρολογική προοπτική, δεν ένιωθε υπέροχα», δήλωσε ο γιος του. «Υπήρχε μόνο περισσότερο άγχος και κατάθλιψη και με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ένιωθε πολύ άβολα».

«Αυτό που είδα ήταν κάποιος που αντιμετώπιζε προκλήσεις στην εκτέλεση του έργου του. Και αυτό ήταν πραγματικά ενοχλητικό γι' αυτόν», είπε ο Zak. «Όταν είσαι καλλιτέχνης, ξεπερνάει την υπερηφάνεια για αυτό που υποδύεσαι, είναι ολόκληρη η ζωή σου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zak pym williams (@zakpym)

Ο Zak είπε ότι η διάγνωση του πατέρα του με Πάρκινσον ήταν μια περίοδος «έντονης αναζήτησης» για εκείνον. «Ήθελα να είμαι εκεί για εκείνον καθημερινά. Γιατί μπορεί να νιώθεις μόνος, ακόμα κι αν είσαι με οικογένεια και φίλους».

Την Τετάρτη, δημοσίευσε ένα μήνυμα γενεθλίων για τον πατέρα του στο Instagram. «Μπαμπά, για την ημέρα που θα ήταν τα 70α γενέθλιά σου, θα ήθελα να ξέρεις ότι το απίστευτο πνεύμα σου ζει μέσα μας», έγραψε. «Η οικογένειά μας θα γιορτάσει εσένα και τη μνήμη σου σήμερα. Μας λείπεις και θα σε αγαπάμε πάντα!».

Δείτε ακόμη: 13 διάσημοι που έχουν «ανοιχτεί» για τη μάχη τους με ψυχικές ασθένειες

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.