CELEBRITIES

Kitty Spencer: Η ανιψιά της Diana παντρεύτηκε τον Michael Lewis σε μια παραμυθένια τελετή


The Jennettes

26 Ιουλίου 2021

Kitty Spencer: Η ανιψιά της Diana παντρεύτηκε τον Michael Lewis σε μια παραμυθένια τελετή
Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, 30 ετών, παντρεύτηκε τον πολυεκατομμυριούχο, Michael Lewis, 62 ετών, σε μια πλούσια τελετή στη Villa Aldo Brandini στο Frascati της Ιταλίας, αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Η Λαίδη Kitty Spencer, η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, 30 ετών, παντρεύτηκε τον πολυεκατομμυριούχο, Michael Lewis, 62 ετών, σε μια πλούσια τελετή στη Villa Aldo Brandini στο Frascati της Ιταλίας, αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Τα αδέρφια της κοσμικής κυρίας Louis Spencer, Viscount Althorp και Samuel Aitken την συνόδευσαν στην υπερπολυτελή τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν φίλοι και οικογένεια, σύμφωνα με το People.

Η Λαίδη Spencer φορούσε ένα προσαρμοσμένο φόρεμα βικτοριανού τύπου Dolce & Gabbana, το οποίο είχε ψηλό λαιμό, λεπτά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και μακριά ουρά. Συνδύασε το φόρεμα με παραδοσιακό πέπλο και σκουλαρίκια.

Το παραμυθένιο νυφικό φαίνεται να είναι ένα από τα πολλά που δημιουργήθηκαν από τον οίκο για τη συγκεκριμένη τελετή, όπως αποκάλυψε ο official instagram λογαριασμός του πολυτελούς brand.

Η Λαίδη Spencer είναι η μεγαλύτερη κόρη του αδελφού της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Charles Spencer, του 9ου Κόμη Spencer. 

Η 30χρονη είναι μοντέλο που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τη Dolce & Gabbana το 2017. Η δέσμευσή της με τον Lewis ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και παντρεύτηκαν μετά από περισσότερα από δύο χρόνια γνωριμίας. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του επιχειρηματία από τη Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με το People, οι παρευρισκόμενοι περιελάμβαναν τις αδελφές της Kitty, τις δίδυμες Eliza και Amelia, την υποκόμμισα Emma Weymouth και τον σύζυγό της Ceawlin Thynn, τη μαρκήσια του Bath, την ποπ σταρ Pixie Lott και τη σύζυγο του Idris Elba, Sabrina Dhowre Elba. 

Δεν φαίνεται ότι ο πρίγκιπας William ή ο πρίγκιπας Harry παρευρέθηκαν στο γάμο, αν και οι δύο εξακολουθούν να είναι κοντά στην οικογένεια της αείμνηστης μητέρας τους.

Πηγή cover: Instagram

Δείτε ακόμη: 15 σπάνιες vintage φωτογραφίες διασήμων στη Βενετία

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.