CELEBRITIES

Η Barbra Streisand για τη φιλία της με τον Κάρολο: «Θα μπορούσα να γίνω η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα»


The Jennettes

15 Αυγούστου 2021

Η Barbra Streisand για τη φιλία της με τον Κάρολο: «Θα μπορούσα να γίνω η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα»
H Barbra Streisand αποτελεί ήδη ένα είδος «royalty» στον κόσμο της τέχνης, αλλά μπορείτε να την φανταστείτε αληθινή βασίλισσα; Της Αγγλίας, ας πούμε; Η ίδια υποστηρίζει ότι θα μπορούσε!

H Barbra Streisand αποτελεί ήδη ένα είδος «royalty» στον κόσμο της τέχνης, αλλά μπορείτε να την φανταστείτε αληθινή βασίλισσα; Της Αγγλίας, ας πούμε; Η ίδια υποστηρίζει ότι θα μπορούσε!

Η Barbra Streisand αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να είναι η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας αν η φιλία της με τον νεαρό πρίγκιπα Κάρολο είχε λάβει μια πιο ρομαντική τροπή.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Κάρολος θυμήθηκε την πρώτη φορά που γνώρισε ποτέ την τραγουδίστρια. «Ήμουν πάντα μεγάλος θαυμαστής της απίστευτα ευπροσάρμοστης Αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας Barbra Streisand», εξομολογήθηκε. 

«Πίσω στο 1974, όταν υπηρετούσα στο Βασιλικό Ναυτικό, ως νεαρός υπολοχαγός στη φρεγάτα HMS Jupiter, καλέσαμε στη βάση των ναυτικών των Ηνωμένων Πολιτειών στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια… όταν άκουσα ότι εκείνη την περίοδο γύριζε μια ταινία στα στούντιο της Warner Brothers. Είχα την τύχη να επισκεφτώ το σκηνικό και να τη συναντήσω εκεί».

Ο πρίγκιπας ήταν μόλις 26 τότε και η Streisand 32. Συνέχισε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το εκθαμβωτικό ταλέντο της, τη μοναδική ζωντάνια και έλξη της φωνής της και την υποκριτική της ικανότητα».

jenny.gr

Με τη σειρά της, η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια αυτήν την εβδομάδα απάντησε στα κομπλιμέντα του Καρόλου για αυτήν, λέγοντας ότι «ήταν τόσο γλυκό» εκ μέρους του πρίγκιπα της Ουαλίας να μοιραστεί μερικές από αυτές τις «ιδιαίτερες αναμνήσεις».

Έδωσε πρόσφατα τη δική της πλευρά της ιστορίας, «Ζήτησε να με συναντήσει. Έτσι ήρθε στο στούντιο ηχογράφησης. Του πρόσφερα μια γουλιά τσάι και σκέφτηκα "ελπίζω να μην χρειάζεται να με ελέγξουν για δηλητήριο"», είπε γελώντας.

Από τότε, οι δυο τους έγιναν πολύ στενοί φίλοι, με το αστέρι του Broadway να επισκέπτεται συχνά την κατοικία του Καρόλου στο Highgrove και να περνάει άπλετο χρόνο στους πανέμορφους κήπους του.

Θυμήθηκε επίσης ένα περιστατικό όταν έμενε σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο, όπου είχε προσέξει πως κάποιος είχε αφήσει ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια στο τραπέζι.

Όταν ρώτησε ποιος τα είχε στείλει τη βοηθό της, η ίδια αποκρίθηκε πως τα άφησε ένας θαυμαστής με το όνομα «Κάρολος». Mόλις η τραγουδίστρια ζήτησε να δει την κάρτα, αντικρίζοντας το μονόγραμμα κατάλαβε αμέσως πως τα λουλούδια ήταν από τον πρίγκιπα της Ουαλίας και μάλιστα ήταν κομμένα από τον προσωπικό του κήπο!

Ωστόσο, σημείωσε ότι η φιλία τους συνέβη «πριν γνωρίσει τη Diana» και κάθε φορά μάλιστα που εκείνος παρευρίσκονταν σε παράστασή της, έλεγε στο κοινό: «Αν έπαιζα σωστά τα χαρτιά μου, θα μπορούσα να είχα γίνει η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα!»

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν «βασιλικό αίμα»

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.