CELEBRITIES

Ο Joshua Jackson δίνει την τέλεια απάντηση για όλα τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται η σύζυγός του


The Jennettes

18 Αυγούστου 2021

Ο Joshua Jackson δίνει την τέλεια απάντηση για όλα τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται η σύζυγός του
Ο Joshua Jackson, ο φεμινιστής που δε φοβάται να βγάλει προς τα έξω την ευάλωτη πλευρά του, καταρρίπτει τα στερεότυπα χωρίς καν να προσπαθεί.

Τον γνωρίσαμε από το Dawson’s Creek, μπήκε αμέσως στην καρδιά μας και δε σταματά να αποδεικνύει πως αξίζει τη θέση του εκεί. Ο Joshua Jackson, ο φεμινιστής που δε φοβάται να βγάλει προς τα έξω την ευάλωτη πλευρά του, καταρρίπτει τα στερεότυπα χωρίς καν να προσπαθεί.

Πρόσφατα, αποκάλυψε πως η σύζυγός του, Jodie Turner Smith, ήταν εκείνη που έκανε την πρόταση γάμου. Κι όλοι έμειναν έκπληκτοι, κανείς δεν περίμενε πως μία γυναίκα θα έπαιρνε αυτήν την πρωτοβουλία. Μιλώντας, λοιπόν, στο Refinery29, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Ναι, ήμασταν στη Νικαράγουα ένα υπέροχο βράδυ, κάτω από το φως του φεγγαριού, δε θα  μπορούσε να γίνει πιο ρομαντικό. Και ναι, μου έκανε πρόταση γάμου και ναι, δέχθηκα, αλλά αυτό που δεν ανέφερα ποτέ είναι πως έθεσα έναν όρο», εξήγησε. «”Πρέπει να μου δώσει την ευκαιρία να το κάνω κι εγώ”, της είπα. Τη μεγάλωσαν ο πατριός και ο  βιολογικός της πατέρας, οπότε της ζήτησα την ευκαιρία να ζητήσω το χέρι της από εκείνους. Και μετά, ζήτησα την ευκαιρία να κάνω κι εγώ πρόταση γάμου με τον πατροπαράδοτο τρόπο, να γονατίσω. Αυτή είναι ολόκληρη η ιστορία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joshua Jackson (@vancityjax)

Έγιναν, λοιπόν, δύο προτάσεις γάμου. «Και επίσης, για όσους φρίκαραν επειδή μία γυναίκα διεκδίκησε αυτό που ήθελε, σωπάστε. Έλεος, δεν θα πιστέψεις τα σχόλια που της κάνουν στο Instagram. Το έκανε. Είπα “ναι”. Είμαστε χαρούμενοι. Τέλος. Αυτό χρειάζεται να ξέρετε», πρόσθεσε.

«Έχω μάθει πολλά, ως λευκός άνδρας. Ο τρόπος με τον οποίο γράφουν κάτω από τις φωτογραφίες της και η ασχήμια που έρχεται κατά πάνω της, είναι σοκαριστικό. Και ήταν απαραίτητο αλλά δυσάρεστο το να μαθαίνω πώς οι άνθρωπο ι αντιμετωπίζουν τα μαύρα σώματα γενικά, αλλά κυρίως εκείνα των μαύρων γυναικών. Δεν είναι εντάξει. Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Ο Joshua Jackson έγινε ο φεμινιστής ήρωας που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν. Και είμαστε μαζί του.

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.