CELEBRITIES

Η Beyonce έγινε 40 και σου θυμίζουμε τους λόγους που ανέβηκε στον θρόνο της μουσικής βιομηχανίας


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2021

Η Beyonce έγινε 40 και σου θυμίζουμε τους λόγους που ανέβηκε στον θρόνο της μουσικής βιομηχανίας

Έχει βρεθεί πολλές φορές στην κορυφή μεγάλων charts και βραβείων, έχει κάνει μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας, όπως και μερικά από τα πιο σημαντικά οπτικοακουστικά υπερθεάματα ενώ συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που τη θέλουν να είναι η βασίλισσα της RnB.

Ο λόγος φυσικά, για την Queen B, κατά κόσμον Beyoncé Knowles που σήμερα καλωσορίζει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της. Ήταν μόλις 7 ετών όταν άρχισε να την προσελκύει ο χορός και το τραγούδι και κάπως έτσι άρχισε εντατικά μαθήματα. Από τότε ήξερε πως αυτός ήταν ο δρόμος που ήθελε να ακολουθήσει στη ζωή της.

Δεν αποκαλείται τυχαία «βασίλισσα της μουσικής», ούτε είναι τυχαία μία από τις πιο πιο ακριβοπληρωμένες stars του χώρου, αφού από το 2003 που ξεκίνησε solo καριέρα, έχει χτίσει την δική της αυτοκρατορία. Η ίδια φροντίζει μέχρι σήμερα να υποστηρίζει τον τίτλο τόσο με τις ικανότητές της στο τραγούδι και το performing όσο και με τη συνολική της παρουσία on stage. 

Από τότε που η Beyoncé έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του '90 ως μέλος των Destiny's Child , μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες  τραγουδίστριες στον κόσμο, χάρη σε αμέτρητες επιτυχίες στα charts και τις κινήσεις ισχύος. Eίναι επίσης γνωστή για τα μοντέρνα, επιβλητικά και συχνά παραπάνω από εκκεντρικά μουσικά βίντεο. 

Στη διάρκεια της μουσικής της διαδρομής, έχει αποδείξει πως θίγει θέματα γύρω από τον φεμινισμό, τη φυλετική ανισότητα, τον έρωτα. Στην καριέρα της μέχρι σήμερα, έχει πουλήσει πάνω από 60.000.000 αντίτυπα των άλμπουμ και 150.000.000 από τα singles, ως σόλο καλλιτέχνιδα. Θεωρείται μάλιστα, μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών και όπως φαίνεται, η επιτυχία και η δόξα είναι δύο λέξεις που θα τη χαρακτηρίζουν για πολλές ακόμη δεκαετίες. 

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της, θυμόμαστε τις πιο iconic εμφανίσεις της σε μουσικά videos αλλά και επί σκηνής... Όλες εκείνες τις στιγμές που την έκαναν βασίλισσα της καρδιάς μας!

Δείτε ακόμη: Beyoncé's Most Iconic Music Video Looks 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.