CELEBRITIES

H Chrissy Teigen έκλεισε 50 ημέρες νηφάλια και το γιόρτασε με τα παιδιά της


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

H Chrissy Teigen έκλεισε 50 ημέρες νηφάλια και το γιόρτασε με τα παιδιά της

Η Chrissy Teigen γιορτάζει τη λύτρωσή της από το αλκοόλ.

Η συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής Cravings και πρώην μοντέλο έκλεισε 50 ημέρες νηφάλια και περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της. Το Σάββατο ανάρτησε βίντεο με την προσπάθειά της να κάνει γυμναστική, την ώρα που η κόρη της, Luna, και ο γιος της, Miles, της έκαναν την πιο αξιολάτρευτη επίθεση.

«Σήμερα είναι η 50η μέρα που κλείνω νηφάλια», έγραψε στη λεζάντα. «Θα έπρεπε να κόντευα χρόνο, αλλά είχε λίγο λόξιγκα (από κρασί) στο δρόμο. Είναι το μεγαλύτερο διάστημα νηφαλιότητάς μου! Δεν ξέρω αν δε θα ξαναπιώ ποτέ, αλλά γνωρίζω καλά πως δε μου χρειάζεται σε τίποτα. Δεν περνάω καλύτερα, δε χορεύω, δε χαλαρώνω. Αρρωσταίνω, κοιμάμαι, ξυπνάω άρρωστη, έχοντας χάσει μία πιθανότατα όμορφη βραδιά», πρόσθεσε. «Είναι επίσης η τρίτη φορά που κάνω γυμναστική αυτήν την εβδομάδα, πράγμα ανήκουστο για εμένα, και τα αρκούδια μου δε με διευκολύνουν».

Οι θαυμαστές της τη στήριξαν και σε αυτό, δείχνοντας την αγάπη τους στα σχόλια. Ο σύζυγός της, John Legend, έδωσε μαθήματα σε πολλούς άνδρες εκεί έξω μέσα από γράφοντας «Σ’ αγαπώ» και πολλές καρδιές. «Σ’ αγαπώ» έγραψε και η φίλη της, Jen Atkins, ενώ ο Brooklyn Decker τόνισε πως «αυτό θέλει κότσια».

Πίσω στο Δεκέμβριο, η Chrissy Teigen αποκάλυψε ότι είχε περάσει τέσσερις εβδομάδες νηφάλια μετά τη μεγαλύτερη απώλεια της ζωής της, εκείνη του μικρού Jack. Ήταν η τρίτη εγκυμοσύνη της που έληξε με το χειρότερο τρόπο, όμως εκείνη προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Τώρα, στην πιο επιτυχημένη προσπάθεια της ζωής της, είναι αποφασισμένη να μην τα παρατήσει.

πηγή φωτογραφίας: Instagram
 

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έδωσαν «μάχη» με τα ναρκωτικά και βγήκαν νικητές 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.