CELEBRITIES

«Να του στείλω;»: Ο Harry Styles μόλις έδωσε την καλύτερη συμβουλή για ραντεβού επί σκηνής


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2021

«Να του στείλω;»: Ο Harry Styles μόλις έδωσε την καλύτερη συμβουλή για ραντεβού επί σκηνής

Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2010, το πρώτο του solo album κυκλοφόρησε το 2017, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και μέχρι σήμερα κάνει μερικές από τις καλύτερες του εμφανίσεις επί σκηνής. 

Αυτή τη φορά, o Harry Styles απασχόλησε την επικαιρότητα για διαφορετικό λόγο αφού διέκοψε στη μέση τη συναυλία του στο Saint Paul της Minnesota για να συμβουλεύσει μία θαυμάστρια του από το κοινό «εάν θα έπρεπε να του στείλει». Όταν ο τραγουδιστής είδε την ερώτηση που είχε υψώσει σε χαρτί η κοπέλα, σταμάτησε το τραγούδι και έδωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές για όλες εμάς που δεν είμαστε σίγουρες εάν πρέπει να αφιερώσουμε τον πολύτιμο μας χρόνο σε ένα αμφίβολο ραντεβού. 

Το πρώτα πράγμα που ρώτησε ο Harry Styles, είναι εάν της συμπεριφέρεται καλά. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί αλλά απέδειξε πως είναι ο expert των ραντεβού. Όπως πρόσθεσε: «Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε καν να αναρωτιόμαστε εάν πρέπει να στείλουμε» ενώ η πιο αφοπλιστική απάντησε ήρθε λίγο αργότερα από τον ίδιο, όταν ακούστηκε να λέει στη fan του: «Αν σου παίζει παιχνίδια, στα σκουπίδια, στα σκουπίδια, δεν είναι για σένα». 

Το κοινό φυσικά τον καταχειροκρότησε ενώ ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια και likes στα social media. Εάν η συγκεκριμένη ατάκα σάς θύμισε το Notebook, τότε μάλλον δικαιολογημένα, αφού είναι η αγαπημένη ταινία του Styles, η οποία όπως φαίνεται τον έχει εμπνεύσει πολύ στη ζωή του. 

Μέχρι σήμερα, ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, ένα Βραβείο Brit, ένα American Music Award, δύο ARIA Music Awards και ένα Billboard Music Award. Εκτός από τη μουσική του, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και στη βιομηχανία της μόδας. Το 2018, ψηφίστηκε τέταρτος στη λίστα των 50 καλοντυμένων ανδρών του Βρετανικού GQ.

Από τότε που ξεκίνησε μια σόλο καριέρα, ο Styles κυκλοφόρησε δύο επιτυχημένα άλμπουμ, έκανε περιοδείες στον κόσμο, πήρε μέρος σε μια ταινία που βραβεύτηκε με Όσκαρ και είχε ρόλο κλειδί στο Met Gala του 2019. Η Anna Wintour τον επέλεξε μάλιστα ως συμπρόεδρο του Met Gala του '19 μαζί με τη Lady Gaga και τη Serena Williams, στην έκθεση Camp: Notes on Fashion ενώ όσο περνάει ο καιρός, εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο με τις εμφανίσεις του, τους fans του. 

Δείτε σήμερα: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.