CELEBRITIES

Μετά τον «Αντιπλοίαρχο James Bond», τώρα και ο Daniel Craig αποκτά το τιμητικό αυτό αξίωμα


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά τον «Αντιπλοίαρχο James Bond», τώρα και ο Daniel Craig αποκτά το τιμητικό αυτό αξίωμα
Ο ταλαντούχος Daniel Craig υποδύεται τον θρυλικό πράκτορα 007 όλα αυτά τα χρόνια με εξαιρετική επιτυχία και ήρθε η στιγμή να λάβει και ο ίδιος τιμητικά τον τίτλο του Αντιπλοιάρχου αφού ο Bond έφερε αιώνα τον βαθμό του Αντιπλοιάρχου του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας. 

Γνωστός ως Αντιπλοίαρχος Bond για περισσότερο από 15 χρόνια, κρατούσε ασφαλή τη Βρετανία μέσα από δύσκολες αποστολές σε όλο τον κόσμο. 

Ο ταλαντούχος Daniel Craig υποδύεται τον θρυλικό πράκτορα 007 όλα αυτά τα χρόνια με εξαιρετική επιτυχία και ήρθε η στιγμή να λάβει και ο ίδιος τιμητικά τον τίτλο του Αντιπλοιάρχου αφού ο Bond έφερε αιώνια τον βαθμό του Αντιπλοιάρχου του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας. 

Η τιμητική διάκριση του ηθοποιού έγινε από τον ίδιο τον Αρχηγό του Βασιλικού Ναυτικού της χώρας και έτσι ο Daniel γίνεται επίσημα ο «Αντιπλοίαρχος Creg». Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Βασιλικού Ναυτικού: «Η αναγόρευση του Αντιπλοιάρχου Creg ως ενός αξιωματικού επί τιμή, συμβολίζει την προσωπική του υποστήριξη προς τις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις, συνδέοντας αυτές μέσω της κληρονομιάς που δημιουργήθηκε από τη μυθολογία και δράση ενός Βρετανού μυστικού πράκτορα».

Ο Daniel Craig από τη δική του πλευρά μετά τον νέο τίτλο, δήλωσε: «Είναι ειλικρινά τιμητικό και προνομιακό για μένα να μου απονεμηθεί ο τιμητικός βαθμός του Αντιπλοιάρχου επί τιμή στην παλαιότερη Υπηρεσία ενώ η είδηση έγινε γνωστή την επόμενη ημέρα μετά την επίσημη πρεμιέρα του έργου στο Λονδίνο και λίγες μόλις ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του πράκτορα James Bond στη Βρετανία "No time to die", που έχει ορισθεί για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η πολυαναμενόμενη ταινία αναγκάστηκε να αλλάξει ημερομηνία εξαιτίας της πανδημίας ενώ ο Αμερικανός σκηνοθέτης της, μίλησε πρόσφατα για τη νέα εποχή και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν αναφορικά με τον ρόλο των γυναικών στη νέα εποχή του Bond. Η άποψη του σκηνοθέτη, Cary Fukunag, δεν είναι ότι πρέπει να υπάρξει γυναίκα Bond. Το ζητούμενο είναι να αλλάξει ο κόσμος γύρω από τον 007. Και σε αυτό θα βοηθήσει η δημιουργία περισσότερων γυναικείων ρόλων, με ισχυρή προσωπικότητα. Η Lasana Lynch, πάντως, υποδύεται την πράκτορα Nomi και στηρίζει απόλυτα την οπτική του Fukunaga.

Αυτό που διαφοροποιεί την ταινία από τις υπόλοιπες Bond movies, είναι ότι γεννήθηκε το 2016, στην προ-Harvey Weinstein εποχή, αλλά θα προβληθεί το 2021. Και είναι πολλά αυτά που έχουν αλλάξει έκτοτε για τις γυναίκες. Ο σκηνοθέτης στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter, θυμάται μία σκηνή από την εποχή του Sean Connery και μία James Bond ερωτική σκηνή, που θα την έλεγες και βιασμό. «Είναι στο Thunderbolt ή στο Goldfinger, όπου, βασικά, ο χαρακτήρας του Sean Connery βιάζει μια γυναίκα; Εκείνη λέει όχι όχι όχι και αυτός λέει ναι, ναι, ναι. Κάτι που δεν θα περνούσε σήμερα».

Ο ίδιος πάντως προτιμά την εκδοχή του Daniel Craig που είναι περισσότερο αυθεντικός και λιγότερο ο άντρας που έχει συνέχεια το φρύδι σηκωμένο ενώ ο νέος τιμητικός του τίτλος τον κάνει ακόμη πιο γοητευτικό στο κοινό. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.