CELEBRITIES

Ποια πανδημία; Ο Elon Musk κάνει rave party στο εργοστάσιό του με 9.000 άτομα, γιατί μπορεί


Στεφανία Παπαδημητρίου

15 Οκτωβρίου 2021

Ποια πανδημία; Ο Elon Musk κάνει rave party στο εργοστάσιό του με 9.000 άτομα, γιατί μπορεί

O Elon Musk προσπαθεί υπερβολικά να ξεπεράσει τον χωρισμό του και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Διότι και εμείς έχουμε δυσκολευτεί, ναι. Έχουμε προσπαθήσει να δείξουμε σε πρώην ότι περνάμε καλά χωρίς εκείνους, ναι. Αλλά πάρτι με 9 χιλιάδες άτομα δεν διοργανώσαμε. 

Τον περασμένο Μάρτιο, επειδή είχε ήδη κουραστεί από την κοινωνική αποστασιοποίηση, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ρώτησε τους followers του στο Twitter πώς θα τους φαινόταν να κάνει η Tesla «ένα τεράστιο rave party κάτω από το εργοστάσιο στο Βερολίνο». Υποσχέθηκε, μάλιστα, «επικό ηχοσύστημα και ηχεία σε μέγεθος αυτοκινήτου».

Το 90,2% των απαντήσεων ήταν θετικό, αλλά όλοι νομίζαμε ότι το έκανε για πλάκα. Ε, 18 μήνες μετά, ο Musk έδειξε ότι ίσως και να μην αστειευόταν τόσο.

Στις 9 Οκτωβρίου, λίγες μέρες αφότου η Grimes διάβασε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο, έλαβε χώρα το GigaFest στο οποίο παρευρέθηκαν σχεδόν 9 χιλιάδες άτομα. DJs, street artists και το cool παιδί του εργοστασίου ένωσαν τις δυνάμεις τους και χόρεψαν δίχως αύριο.

Ο Musk, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους του, αποκάλυψε ότι τον Δεκέμβριο θα έχουμε το πρώτο αυτοκίνητο από το εργοστάσιο του Βερολίνου, ενώ στόχος είναι η παραγωγή 500 χιλιάδων οχημάτων ανά έτος.

Μπορεί να μην πήγατε στο πάρτι του, αλλά θα είναι σαν να πήγατε μέσα από τα παρακάτω tweets.

jenny.gr


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.