CELEBRITIES

H Miley Cyrus ποζάρει topless, δίνει συνέντευξη στον ντράμερ των Metallica και δείχνει τον αληθινό της, ροκ εαυτό


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2021

H Miley Cyrus ποζάρει topless, δίνει συνέντευξη στον ντράμερ των Metallica και δείχνει τον αληθινό της, ροκ εαυτό

«Ναι, είμαι πραγματικά ροκ σταρ». Το 2007, η Χάνα Μοντάνα προσπάθησε να μας πει ποια ήταν πραγματικά η Μάιλι Σάιρους. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, η Cyrus εκπλήρωσε την προφητεία του alter-ego της.

Αφού πέρασε τα φυσικά ένστικτά της μέσα από το hip-hop, το country και τα ψυχεδελικά φίλτρα, η Cyrus έφτασε, στα 28 της, στην τελική της μορφή, μια rocker με ένα όργανο πιο δυνατό από την καλύτερη κιθάρα: τη φωνή της. Και αν το τελευταίο της άλμπουμ, Plastic Hearts, δεν ήταν αρκετό για να δείξει πως το ροκ μέσα της είναι αληθινό, τότε το cover της στο «Nothing Else Matters» των Metallica, το οποίο ερμηνεύει στο άλμπουμ-αφιέρωμα στο συγκρότημα "The Metallica Blacklist", είναι μια ακόμη απόδειξη ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας της, η Cyrus, όπως λέει ο Lars Ulrich των Metallica, ξέρει ακριβώς ποια είναι.

jenny.gr

Δύο εβδομάδες πριν βρεθεί στη σκηνή του BottleRock festival με τους Guns N’ Roses και τους Foo Fighters, η 28χρονη σταρ μιλά στον drummer των Metallica για το περιοδικό Interview.

Η Miley είχε περίπου ενάμιση χρόνο να βρεθεί σε live event και μόλις τραγούδησε σε ένα άλλο μεγάλο festival, το Lollapalooza στο Σικάγο, χωρίς να έχει κάνει πρόβες. Περιγράφει αυτήν τη πρωτόγνωρη εμπειρία λέγοντας πως «Ένιωθα σαν να πηδούσα από ένα αεροπλάνο μπροστά σε 100.000 ανθρώπους. Επαναφέρει αυτό το τσίμπημα του φόβου ή ίσως του άγχους, το οποίο δεν είχα νιώσει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά μου θύμισε, ξανά, πώς σβήνονται όλα αυτά όταν είσαι πάνω στη σκηνή».

Στην συνέχεια η Μiley αναφέρεται στην επιστροφή της στη σκηνή μετά από την πανδημία.

jenny.gr

«Στην πραγματικότητα με έκανε να σκεφτώ όλα τα καταπληκτικά πλάνα και τις φωτογραφίες της Marilyn Monroe, όταν έπαιζε για τα αμερικανικά στρατεύματα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι εκείνη την iconic εικόνα της, φέρνοντας στους ανθρώπους ελπίδα μέσα από τη σεξουαλικότητα και την εξυπνάδα της, την ομορφιά και χαρά της. Αλλά ταυτόχρονα, μπόρεσε να το προσφέρει επειδή ήταν τόσο αποκομμένη από την εμπειρία που ζούσαν οι στρατιώτες. Ήταν αυτή η ανάσα καθαρού αέρα γιατί δεν είχε το ίδιο σκοτάδι και πόνο και θάνατο να κυριεύουν την αύρα της. Αλλά στην περίπτωση της πανδημίας, όλοι ήμασταν στρατιώτες, με τον δικό μας τρόπο».

Οι δυό μουσικοί στη συνέχεια μιλούν για την συνεργασία τους. Το "Nothing Else Matters" διασκευασμένο από τους Miley Cyrus, Elton John, Yo-Yo Ma, WATT, Robert Trujillo και Chad Smith είναι το πρώτο δείγμα από την huge κυκλοφορία που ετοιμάζουν οι Metallica για τα 30 χρόνια του Black Album.

jenny.gr

«Το να ακούτε το cover μου για το "Nothing Else Matters" με ανοιχτό μυαλό, είναι απόδειξη ότι δεν κρίνετε ποια ήμουν, τι έχω κάνει ή πώς με βλέπουν οι άνθρωποι. Στη συνέχεια, επιτρέποντάς μου τραγουδήσω το "Nothing Else Matters" στον δίσκο, είναι σαν να επιβεβαιώνετε τη σχέση μου με αυτό το τραγούδι. Αισθάνομαι ότι γράφτηκε για μένα, και ήταν κάτι που μπόρεσα να το κάνω δικό μου», λέει η Cyrus και ευχαριστεί τους Metallica για την ευκαιρία που της έδωσαν να είναι ο εαυτός της ως τραγουδίστρια. Εξηγεί, χαρακτηριστικά: «Σε όλη μου τη ζωή, είτε στα μαθήματα φωνητικής είτε κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, πάντα μου έλεγαν "Γιατί ακούγεσαι σαν άντρας; Που πήγε το γυναικείο σου φαλτσέτο; Γιατί δεν μπορείς να τραγουδήσεις τις υψηλές οκτάβες του "Party in the U.S.A. πια;"». Έχω δουλέψει με τόσους πολλούς ανθρώπους που μου έλεγαν "Θα πρέπει να φέρουμε μια άλλη τραγουδίστρια για να πετύχει αυτά τα σημεία στο κομμάτι"». 

Τίποτε από αυτά δεν συνέβη όμως στη συνεργασία της με τους Metallica. «Σε αυτό το τραγούδι, είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτόν τον αυθεντικό ήχο. Η φωνή μου είναι ο τρόπος που εκπροσωπώ τον εαυτό μου. Είναι ο τρόπος που εκφράζομαι. Ήταν τιμή μου που δεν χρειάστηκε να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι με τον τρόπο που οι γυναίκες υποτίθεται πως πρέπει να τραγουδούν», λέει η Cyrus. 

Την ιδιαίτερη συνέντευξη συνοδεύει μια ακόμα πιο ιδιαίτερη φωτογράφιση από την φωτογράφο Brianna Capozzi, με την Miley να εμφανίζεται sexy και girly, φορώντας εσώρουχα, γούνινες μπότες Chanel και χοντρές λευκές κάλτσες. Τα looks της επιμελήθηκε ο Mel Ottenberg.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.