CELEBRITIES

H Sarah Jessica Parker γιορτάζει τα γενέθλια του 19χρονου γιου της με μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2021

H Sarah Jessica Parker γιορτάζει τα γενέθλια του 19χρονου γιου της με μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram

Τον τελευταίο καιρό, το Instagram της Sarah Jessica Parker έχει γεμίσει με νοσταλγικές στιγμές. 

Η ηθοποιός μετά τις συγκινητικές αναρτήσεις για την εισαγωγή του γιου της, James Wilkie στο κολέγιο, προχώρησε πρόσφατα σε μία ακόμη δημοσίευση με αφορμή τα 19α γενέθλιά του. Η διάσημη μαμά του James και των διδύμων, Marion και Tabitha, μοιράστηκε με το κοινό της μια σπάνια φωτογραφία του γιου της, γράφοντας ένα μικρό ποίημα για εκείνον. 

Ο James Wilkie μοιάζει πολύ με τον πατέρα του, Matthew Broderick, ενώ η star γράφει: «Είναι 19. Σήμερα. Δεν ξυπνάει μαζί μας. Κάνει τη ζωή του. Μακριά. Στις σπουδές του. Με φίλους. Στέλνει λεπτομέρειες από τη ζωή του και έχει τόσα πολλά να πει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Instagram, ο γιος της Parker σπουδάζει στο Brown University, που δεν απέχει πολύ από τη Νέα Υόρκη αλλά η ίδια φαίνεται πως νοσταλγεί τις ημέρες που ήταν καθημερινά κοντά της. Τον Σεπτέμβριο, η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά και τα τρία παιδιά της, δείχνοντας πόσο αδυναμία τους έχει.

Η 56χρονη star φωτογράφησε τις Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell με τις τσάντες στον ώμο και τον James Wilkie ενώ πήγαινε στο Brown University.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

«Μέσα σε 7 μέρες. Ο ένας περνάει το κατώφλι της πρώτης χρονιάς στο πανεπιστήμιο. Και οι άλλες δύο στην 7η. Το σπίτι είναι διαφορετικό. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Μας χρειάζονται περισσότερο αλλά και πολύ λιγότερο. Τόσοι πολλοί το ξέρουν. Χαλασμένοι από τον χρόνο που πέρασε. Που περνάει. Κατενθουσιασμένοι από τις ευκαιρίες που τους περιμένουν. Η αγάπη, η αγάπη, η αγάπη», έγραψε στη λεζάντα του post, κάνοντας τότε μία ακόμη συγκινητική ανάρτηση.

Δείτε ακόμη: Carrie Bradshaw: 9 αξέχαστα στιλ στο Sex and the City 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.