CELEBRITIES

O Tom Hanks αρνήθηκε να ταξιδέψει στο διάστημα με τον Jeff Bezos: «Δεν πληρώνω»


Στεφανία Παπαδημητρίου

4 Νοεμβρίου 2021

O Tom Hanks αρνήθηκε να ταξιδέψει στο διάστημα με τον Jeff Bezos: «Δεν πληρώνω»

Ο Tom Hanks αγαπάει τον πλανήτη, Κυριολεκτικά δε θέλει να φύγει από εδώ.

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός αποκάλυψε ότι όχι απλώς του έγινε πρόταση από τον Jeff Bezos για ένα ταξιδάκι στο διάστημα, αλλά την απέρριψε. Η αλήθεια είναι πως κι εμείς το ίδιο θα κάναμε, τον δικαιολογούμε. Όχι επειδή δε θέλουμε να πάμε στο διάστημα, αλλά γιατί θα έπρεπε να πληρώσει το εισιτήριό του – 28 εκατομμύρια δολάρια, δεν είναι και λίγα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο Hanks δήλωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλά Jimmy, είμαι καλά. Δεν πληρώνω». Μετά, είχε την ιδέα να κάνουν ένα δοκιμαστικό της πτήσης εκεί, στο στούντιο. «Κρατάει πόσο, 12 λεπτά; Αυτό είναι; Οκ, μπορούμε να το κάνουμε από τις θέσεις μας εδώ», είπε κι άρχισε να κουνιέται, σαν να βρίσκεται σε διαστημόπλοιο. Αμήχανο αστείο, σίγουρα μπορούσε και καλύτερα.

«Δε χρειάζεται να ξοδέψω 28 εκατομμύρια δολάρια για να το κάνω αυτό», συνέχισε το αστείο, απτόητος. Αν ήταν δωρεάν ωστόσο, πιθανότατα να δεχόταν «έτσι, απλά για να ζήσω τη χαρά του να προσποιείσαι πως είσαι δισεκατομμυριούχος».

Διαβάστε ακόμη: 

Ανωτερότητα; Ο Jeff Bezos δίνει συγχαρητήρια στον Elon Musk για τη νέα του αποστολή

Ο Jeff Bezos ζει την καλύτερη ζωή του: Βγήκε ραντεβού και είδε παράσταση για (τι άλλο;) τον καπιταλισμό
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.