CELEBRITIES

Angelina Jolie: Όσοι νιώθουν να απειλούνται από τους γκέι, είναι αδαείς


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2021

Angelina Jolie: Όσοι νιώθουν να απειλούνται από τους γκέι, είναι αδαείς

Για πρώτη φορά, χάρη στις Eternals, βλέπουμε ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπερήρωα σε ταινία της Marvel. Μάλιστα, υπάρχει και σκηνή γκέι φιλιού. Κι ενώ θα έπρεπε να χαιρόμαστε όλοι με αυτά τα βήματα προόδου (έστω κι αν έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 2021), το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και του Κουβέιτ απαγορεύουν την προβολή της. Η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη σε αυτά τα μέρη.

Η Angelina Jolie δε θα μπορούσε να μείνει στη σιωπή.

«Λυπάμαι. Και είμαι περήφανη που η Marvel αρνείται να κόψει αυτές τις σκηνές», δήλωσε στο News.com. «Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς ζούμε σε έναν κόσμο που υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να δουν την οικογένεια του Phastos και την ομορφιά της σχέσης τους και αυτήν την αγάπη. Εκείνοι που αισθάνονται θυμό εξαιτίας της, απειλή, δεν την εγκρίνουν ή δεν την εκτιμούν, είναι αδαείς

Ο Phastos (Bryan Tyree Henry), ο ανοιχτά γκέι υπερήρωας, είναι παντρεμένος με τον Ben (Haaz Sleiman), και οι δυο τους μοιράζονται ένα κινηματογραφικό φιλί. Η Disney και η Marvel αρνήθηκαν να αλλάξουν την ταινία, όταν έμαθαν ότι θα απαγορευθεί στις συγκεκριμένες χώρες. 

Η σκηνοθέτιδα Chloe Zhao μίλησε στο IndieWire για τις συζητήσεις που έκανε με τις εταιρείες παραγωγής, σχετικά με την αρνητική κριτική που μπορεί να δέχονταν εξαιτίας της παραπάνω σκηνής. «Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες», είχε πει τότε, «αλλά πιστεύω αυτά που είπαμε και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αλλάξουμε την ταινία. Το ελπίζουμε».

Διαβάστε ακόμη: Η εμφάνιση της Angelina Jolie στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης είναι ο ορισμός του Hollywood Royalty

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.