CELEBRITIES

Ακατάλληλο για χωρισμένους: Οι Bennifer στο πιο παθιασμένο τους βίντεο μέχρι τώρα


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2021

Ακατάλληλο για χωρισμένους: Οι Bennifer στο πιο παθιασμένο τους βίντεο μέχρι τώρα
Jennifer Lopez – Ben Affleck: To κινηματογραφικό τους φιλί που θα θυμόμαστε για καιρό

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck συνεχίζουν να ζουν τον ερωτά τους και να μας χαρίζουν τις πιο κινηματογραφικές στιγμές. Αν το love story τους γίνει ταινία τότε ένα μόνο είναι βέβαιο, θα σπάσει τα ταμεία.

Η επανασύνδεσή τους συνοδεύτηκε από αμέτρητα άρθρα αλλά και από φωτογραφίες των παπαράτσι, με τη μία καλύτερη από την άλλη. Σήμερα, όμως, σας έχουμε το καλύτερο και το πιο τρυφερό στιγμιότυπό των Bennifer -μέχρι τώρα.

To ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε όλο το καλοκαίρι μαζί αλλά μετά τις διακοπές τους επέστρεψαν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μένουν συχνά πλέον σε διαφορετικές χώρες. Αυτήν την περίοδο, η JLo βρίσκεται στο Βανκούβερ για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «The Mother».

Οι δυο τους λοιπόν έζησαν την πιο ρομαντική στιγμή αποχαιρετισμού, με τα στιγμιότυπα να θυμίζουν πλάνο από ταινία (το The Bodyguard πιο συγκεκριμένα).

Το ζευγάρι "πιάστηκε" από τον φακό των παπαράτσι στο αεροδρόμιο του Los Angeles, να φιλιούνται παθιασμένα και να δυσκολεύονται να αφήσουν ο ένας τον άλλο, λίγο πριν η Λατίνα star αναχωρήσει με το ιδιωτικό της τζετ. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έγιναν αμέσως viral για προφανείς λόγους. Εμείς θα ζήσουμε έναν τέτοιο έρωτα; Απλά ρωτάμε, σύμπαν.

Διαβάστε ακόμη :«Είμαι μαγεμένος»: Ο Ben Affleck μιλά για την JLo και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτόν τον έρωτα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.